En strimma hopp...

Jag sitter och tittar hela tiden på min mobil, vill att det ska pipa i den. Min underbara kisse Smulan har varit borta hemifrån nu i 3veckor. Visst kan katter vandra och komma tillbaka, men det här är inte riktigt likt henne. Hon springer ut några timmar och kommer alltid tillbaka på fönsterblecket och vill in. När hon väl kommer in piper hon som bara den och är jättekärvänlig. Vi har  varit ute och letat efter henne, jag ropar efter henne flera gånger om dagen och går runt i omgivningarna. Men ingen Smulan dyker upp. Blir orolig och tänker jobbiga tankar, överkörd, räven tagit henne, trillat i älven... ja usch mycket rusar igenom huvudet på en. Skulle precis sätta ut en efterlysning på henne på internet när jag såg en annan annons. Någon skrev att de hittat en liten röd katt som är väldigt kärvänlig, som sprang runt och pep och ingen kände till katten i området. De skrev att de hoppades att någon skulle se den annars skulle de hitta en ny familj. Skickade ett sms till numret då det var försent att ringa och lämnade en beskrivning på min kisse. Nu bara väntar jag på svar. Sen läste jag vidare och såg att de hade lagt ut en annons innan om samma katt, där skrev de dock att det var en liten röd hankatt. Då sjönk mina förhoppningar ordentligt =( Men.... jag hoppas att det är Smulan ändå, för det är många som misstar sig enligt en gamla skröna att alla helröda katter är hanar, det stämmer inte. Det finns få exemplar på helröda honkatter och Smulis är en av dem. Området där de hittat denna katt ligger inte långt bort ifrån där jag bor, så jag hyser ändå en del hopp att det kanske ändå är hon. Om de har sett fel på könet vill säga. Hoppas det, verkligen för jag saknar min Smulis. Saknar hennes pipande läten, att se henne ligga på soffkanten. Den platsen är nu tom. Det stod att de tagit in katten så jag kan inte åka dit och ropa i området heller. Hoppas verkligen de hör av sig, annars får jag ringa imorgon.

Kom hem Smulis, hoppas verkligen det är du för jag saknar dig som sjutton. *Snyft*

image158


Clementiner

Måste få göra en liten hyllning till clementiner, äntligen är säsongen här med den riktigt söta goda sorten. Köpte ett gäng när jag var och handlade förut som jag placerade i en skål på vardagsrumsbordet, den är nu tom. De är så goda, och det luktar så gott när man skalar dem. Får nästan lite julförnimmelse =)

Måste verkligen köpa fler imorgon =)

Nej, nu är det dags för Greys Anatomi.

Kram!

Kaos som slutar gott

Starten på denna dag var allt mindre än nice. Sov dåligt inatt, kommer till jobbet till en dator som inte fungerar. Sitter i samtal med datasupport som tar över en timma. Ja usch... arbetsdagen har väl inte varit sådär jättelyckad. Att man var trött utöver allt annat gjorde ju inte saken bättre heller. Det var iallafall 2saker på jobbet som gjorde dagen lite ljusare. Dels hade en supergo tjej på jobbet gjort en lunchlåda till mig idag, dillkött med koks potatis. Smakade otroligt gott!! Stackarn stannade hemma från jobbet idag pga sjukdom (vilket jag fick reda på när jag kom till jobbet) men gick ändå upp tidigt för att skicka med grabbarna en lunchlåda till mig. Kan knappt beskriva i ord hur urgulligt jag tyckte det var =) Sen hade jag turen att lagom till eftermiddagsfikat få hembakad äppelkaka med vanlijsås från en annan kollega. Smarrigt som bara den!

Efter jobbet for vi och handlade lite matvaror, höll på att köpa upp hela affären såg så mycket gott som jag ville tillaga. Dagens middag blev iallafall hemlagad stekt pannbiff med kokt potatis gräddsås med massa god stekt lök i=) Precis ätit och känner mig mätt och belåten. Längtar redan till morgondagens lunch så jag får äta det igen =)

Nu ska jag bara ta det lugnt, mysa lite med tända ljus och krypa ner under filten. Det är så fruktansvärt skönt att bara få vara hemma ibland och softa i lugn och ro.... ljuvligt.

Ha en fortsatt trevlig kväll! 


Sleepy...

Precis kommit hem, är supertrött. Hjälpt en vän med lite flytt samt flyttstädning under kvällen i Kristinehamn. Man känner sig lite smått lagom seg och längtar verkligen till sängen nu. Så jag förstår egentligen inte direkt varför jag sitter här och skriver, borde sova. Nej, nu går jag och lägger mig!

Sov sött!

Hey Oh

Pga dåligt minne och inte orken att gå tillbaka i bloggen minns jag inte om jag lagt ut denna innan eller inte. Men strunt samma, jag älskar denna låt så den får vara med igen. Surt nog har jag missat deras konserter i Sverige 2ggr irad. Så länge tills nästa gång får jag nöja mig med denna video. Anthony Kiedis ser allt för bra ut i videon. Snygg video, tokbra låt. Love it!!

I'll give you: Red Hot Chili Peppers Hey Oh (Snow)


Ny favorit!

Jag gillar egentligen inte den här artisten, men denna låt har verkligen satt sig på hjärnan. Jag tycker otroligt mycket om den. Mysig text, sjukt skön att dansa till. Brukar somna till den varje kväll. Blir på så fruktansvärt gott humör när jag hör den. Tyvärr verkar det inte finnas någon officiell video än? vad jag kan hitta iallafall så ni får nöja er med denna.

I'll give you Danny feat Therese Only You


Gammal... jag?

Varit smått bakis idag vilket alltid är lika jobbigt. Svårt att äta, småfrusen... lovar mig själv att jag aldrig mer ska dricka en droppe. Men det håller man ju aldrig, man har ju helt enkelt för kul när man väl är igång och inte tänker på eventuella sviter som kan dyka upp dagen efter.

Gårdagskvällen började riktigt trevligt hemma hos en vän. De övriga på festen hade ju börjat några timmar före mig så jag hade ju lite att ta igen, vilket jag beklagligt nog gjorde också....  Festen var jättetrevlig och det var kul att umgås med alla, det dansades, fotades och allmänt spex.

Sen var det dags att gå på krogen och det funkade väl, men var absolut inte lika roligt. Dansade med brudarna och härjade lite. Även här dokumenterades kvällen i bilder. På tok för full beslöt jag mig för att ta en taxi hem, vilket var väldigt klokt gjort.

Jag vet inte om det är jag som börjar bli gammal eller om de har sänkt åldersgränsen på krogen ytterligare till typ 16?, men när vi var där igår kände jag knappt igen en enda person. Det var bara yngre förmågor hela högen, vissa undrade jag över om de ens hade åldern inne. Det fanns (utöver personalen och de jag hängde med) endast tre personer därinne som jag kände igen som faktiskt är äldre än mig. För övrigt var det helt anonyma yngre förmågor. Lider lite med taxichauffören som körde mig hem då jag hade en stort inlägg om att alla krogar istan bör införa 25årsgräns osv, stackarn var själv 23 men satt snällt och lyssnade.... ojojoj att man aldrig lär sig. Nej men skämtosido, klart det ska finnas utegångställen för alla. Lite knäckande bara när man inser att man börjar faktiskt bli äldre och ser skillnad på de som befinner sig ute på krogen. Samtidigt har man själv varit i samma sits när man var 18 och gick ut. De som var äldre tyckte säkerligen likadant då.

Sorry J för smsterrorn igår, var inte meningen att hålla dig vaken! Puss på dig för att du är så söt!

Som jag började inlägget var jag inte på tiptop i morse, men fick mig ett gott skratt efter att jag laddat upp korten och filmerna på datorn. De borde användas som avskräckande praktexempel inför barnen i småskolan. Kul att ha något att skratta åt iallafall. Man lever ju som sagt endast en gång då kan man lika gärna passa på att leva fullt ut. Men jisses man ser verkligen inte klok ut när man är lullig. Eftermiddagen spenderades först med vännerna samt en välförtjänt bakfyllepizza som botade frossan direkt. Viggo invigde sitt första besök på en pizzeria 2 veckor gammal, lika bra att börja tidigt ;O) Det var jättemysigt att ha honom med, satt i princip och tittade på honom hela tiden. Han är så söt och luktar så gott. Ja, jag snoosade en del =D

Resten av dagen har jag spenderat hemma hos mor och far. Min bror och hans familj har varit här och det har bland annat bytt till vinterdäck på min bil. Sen har vi ätit god mat och busat med lilla T. Världens charmigaste unge, så söt hon med. Blev mycket kramar och pussar där, sicket charmtroll =D

Nu är jag trött, ska hänga en tvätt och slappa lite innan det blir dags för sängen och lite musik för avslappningens skull. Har tokmycket att göra imorgon så sömnen blir viktigt.

Ha det gott, hoppas ni har haft en trevlig helg!

Kram

12min

kvar tills helg =D

Wohoo!!

Trevlig helg på er !!

Kram

Lugn och ro

Ikväll har jag bestämt mig för att inte ha några måsten, att egentligen inte göra någonting alls faktiskt. Har en massa saker som ska göras, men efter denna veckas dåliga sömn ska jag faktiskt ta det lugnt idag. Har tänt en massa ljus i vardagsrummet, gjort i ordning smarriga mackor med philadelphiaost, skinka och ruccola. Ska nog faktiskt ta en kopp te till det. Myskläderna har åkt på, så nu är det vara att krypa ner under filten och mumsa och ha det trevligt.

Lugn och ro.... härliga ord det där.

Det saknas dock något eller snarare någon att mysa med nu när hösten är här. Längtar efter lite gos i soffan, att ligga och snoosa någon i nacken. Mys... mys tillsammans med någon speciell är alltid nice.

Kram på er!

Stress stress stress

Usch va jobbigt det är när man har hunda saker att göra, men väldigt lite tid att göra det på. Känner mig stressad som bara den. Nej, back to work så jag blir klar med allt jag ska göra någongång.

Ha det!

 

Så vacker text...

Öppna Din dörr


Text & musik: Tommy Nilsson


Den första gång jag såg på dej
och kände hur du såg på mig
då föll allting jag trott var sant
Jag vet du kände likadant
Du var så vacker då som nåt
jag aldrig kunnat nå
och hjärtat slog ett
slag för var förlorad dag


Jag gömde mig i fantasin så rädd
för vad du kunde bli
men var gång som jag ljög för mig
så såg jag sanningen i dig
Nu står du här
i dag med allt jag nånsin velat ha
och hjärtat slår ett slag för var förlorad dag


Refr:

Öppna din dörr
och säg att du vill ha mig här
säg att du inom dig bär
bara kärlekens röst
Och jag ska öppna min dörr
och ge dig varje dag igen
leva här för sanningen

Låt mig bli den som först - öppnar din dörr.

Så börjar livet här till slut
vi gråter det som var förut
Så somnar vi så tätt ihop
att dagen vaknar all för fort
För det himmel som jag nått
och för allt det som jag nu förstått
ska hjärtat slå ett slag för var förlorad dag


Svårt att somna...

Vad gör man när ens tankar hindrar en från att sova
vad gör man när man längre inte vet

Lilla pärlan!

Nu har jag äntligen fått tillbaka min lilla pärla (bilen). Fått motorvärmaren installerad, samt en kontakt i bilen för fläkten. Oljan samt oljefiltret är bytt. Prislappen blev lite högre än väntat, 3200:- men det är som sakt jäkligt mycket dyrare att byta blockpackning och sådana saker om bilen fryser. Sen drar den lite mindre bensin när det är uppvärmd så det är värt det i längden.

Tog med laptopen till jobbet idag och visade bilderna ifrån helgen som resulterade i en hel del skratt från mina kollegor. Videosnuttarna är absolut bäst!!

Kram på er !!

Lyckad helg!!

Fy fan vilken sjukt rolig helg jag har haft. Jag vet knappt inte vart jag ska börja =) Vi var iallafall 2st firmabilar som åkte härifrån runt nio igår morse. Vi var fyra tjejer i vår bil och tre killar i den andra. Jag körde. Kameran åkte fram så det blev lite dokumenterat på dit resan också, jisses vad jag skrattade. Väl framme i Stockholm checkade vi in på hotellet, köpte oss en varsin macka sen var det dags för konferans direkt. Vi hade en väldigt intressant föreläsare vid namn Theo Hädrin som talade om kreativitet, att "släppa" normerna om hur saker och ting ska vara och tänka ut nya svar/lösningar själv. Att hälften av åtta är fyra det vet ju alla, men en halv åtta kan även vara en nolla, en trea, hälften av oändligheten osv. Vi människor är tydligen fruktansvärt dåliga på att vara kreativa, att "think outside the box". Det var iallafall en väldigt intressant föreläsning som resulterade i många skratt. Han har själv släppt böcker som fått gott betyg samt fått pris som förra årets bästa talare (om jag inte minns helt fel).

Efter föreläsningen drog vi snabbt upp på rummet då vi tre tjejer (den fjärde liftade med oss till S-holm) alla skulle duscha och göra oss iordning inför kvällen event. Stress som vanligt när det är mycket som ska fixas inför kvällen, hår som ska fixas, kläder som ska rättas till, smink, smycken osv. Killarna anslöt till vårat rum för en liten "fördrink" sen åkte vi i en chartrad buss till Grottan. Supermysigt ställe, röda mattan var utrullad och det stod marshaller överallt. Längs med grottväggen inne hade de ställt ut värmeljus överallt som lyste upp. Riktigt mysigt. Vi blev fotade direkt när vi kom in, fick superfula röda namnlappar att sätta på kläderna. Vi fick rosa skumpa som välkomstdrink, den slank ner fort. Sen efter mingel var det dags att sätta sig till bords (bordssplacering naturligtvis) och få träffa kvällens konferancier (minns inte namnet) som var riktigt grym på att sjunga. Inledde kvällen med Robbie Williams "Let me entertain you". Förrätten bestod av en kräftskagen på dansk rågbröd, smakade gott. Varmrätten bestod av helstekt fläskfile med timjansbakad potatis och rödvinssky, smakade sådär. Desserten bestod av en supergod chokladtårta med baliysgrädde. Till detta dracks det naturligtvis några glas vitt och rött vin. Mellan rätterna förekom det prisutdelning för de bästa säljarna, riktigt roligt. Efter maten var det dans och dryckdags, hmmm kanske blev lite för mycket att dricka (särskilt med tanke på att man bara ätit en macka innan på dagen =) Det var så jäkla kul!! Man fick en gratis drinkbiljett  var, men jag drack väldigt mycket mer men slapp lägga ut några pengar själv. Vi hade en sann gentleman i gänget som bjöd, tack så mycket =)

Bloppers i helgen samt övriga roliga händelser:

*R fick en marshall sparkad på sig så hennes ben och klänning var full av röd vax. "Billig vaxning" var det första Z kläckte ur sig =)

* Kort därefter lyckades jag med bragden att ställa mig med ena pumpsen i en brinnande marshall efter att ha stått och skrattat åt R =)

* Jag lyckas på något sätt "sparka" av mig min ena sko när jag klev på bussen på vägen tillbaka, lägligt nog hamnade den långt in under bussen och R var snäll nog att plocka fram den åt mig.

*Min kuvértväska med alla pengar, kort osv försvann på dansgolvet. Återfanns dock hos Dj:n av Z där någon varit snäll nog att lämna in den.

*Massa kinkystuff... Oh my god!!!

*Massa fotande, över 300bilder av blandad kvalité.

*Kuddkrig

* Virriga samtal

   S: Du R, kom sen jag bor i rum ssssexhundrasssjutton
   Jag: nej S du bor i 716
   S: nej ssssexhundrasssjutton kom
   Jag: nej du bor i 716, 
   S: kom till ssssexhundrasssjutton.

   Dörren stängs och han kollar på vårat rumsnummer och öppnar dörren igen och tittar skamset in, "jag bor i rum     sssjuhundrasssexton =) No shit Sherlock!!

Alltså det hände så fruktansvärt mycket mer men det är svårt att skriva ner allt, skulle bli för lång text. Det blev en riktigt lyckad kväll där alla hade det trevligt och var nöjda.

Imorse var det riktigt svårt att gå upp, lite ont i huvudet efter den blandningen (skumpa, rött/vitt vin, xider, melonvodka) igår. Vi sov inte så många timmar heller, så att gå ner att käka frulle var segt. Jag tvingade i mig en macka, kokt ägg samt massa färsk exotisk frukt. Som tur var stannade jag och pumorna på donkan på vägen hem så man fick lite bakfyllemat =)

Tack mina pumor för en sjukt roligt helg, i love u all. Ser fram emot nästa konferans i november, men då vill jag också "skeda" ;o)

Puss på er!

Nu åker vi....

Stockholm here I come =D

My name is Trötter!!

Usch.... jag är så ofantligt trött. Skulle behöva tandpetare som håller upp ögonlocken. Jag är alltid morgontrött så detta är ju inget nytt direkt, men de senaste 2dagarna har jag varit sjukligt trött. Att inte höra väckarklockan på morgonen, segt försöka hasa sig ur sängen för en dejt med duschen. Och inte ens det blir man pigg utav. Får ta och lägga mig extra tidigt ikväll så jag orkar med att gå upp tidigt imorgon. Packa väskan ikväll och fixa så att allt är redo, bara att fixa iordning sig själv på morgonen och åka.

För övrigt har det inte hänt så mycket. Färgat håret mörkare brunt igen, så nu börjar man känna igen sig själv igen =) Igår var jag i princip helt död när jag kom hem så det blev inte mycket gjort för min del. Idag kommer pappa och byter bil med mig. Min ska in till verkstan för att montera in en motorvärmare i den.... sweet!!! Måste vara snäll mot min lilla bil även om det känns i plånboken. Jag lyckas alltid välja rätt bilar när jag köper... NOT. Köpte man en motorvärmare till andra varianter av min Audi kostade de runt 300:-, men den som var just till min pärla gick på upp till 2000:- plus arbete. Får hoppas notan inte blir för hög.

Nej nu ska jag FÖRSÖKA jobba lite, hur nu det ska gå till när jag knappt orkar titta. Suck.. GE mig energi!!

Ny favorithobby!

Jag har verkligen skaffat mig en ny favorithobby och det är att ligga och snosa på min nya lilla favorit : VIggo <3 Han är verligen hur söt som helst och verkar ha sin egen vilja när det gäller vilken favoritposition han vill ligga i. Efter att han fått mat av mamma och blivit rapad av pappa fick jag äntligen hålla honom. Han luktade alldeles..... ja underbart. Man borde kunna köpa bebisdoft på flaska, det är ju hur gott som helst. Han låg mot min axel och somnade till så jag fick bra många tillfällen att snosa riktigt ordentligt på honom. Han hade inte så mycket val ;o) Det doftar fortfarande bebis av min tröja, so sweet.

Han verkar iallafall vara en underbart skön liten unge som äter och sover som han ska enligt hans föräldrar, det unnar jag dem.

Usch... nu blev jag allt lite bebissugen.... mys.

Funny =)


Då var det mesta fixat...

Då var man hemma från Örebro då. Har lyckats fixa det mesta jag behöver till klänningen på lördag.

Dagens inköp:

En ny klocka
Ett armband
Två halsband (beslutsångest vilket jag ska ha)
Ett par örhängen
Ett svart linne
Svarta strumpbyxor
Svarta underkläder
Pärlor (till mina halsband jag tillverkar)

       

Sen har jag lånat en svart kuvértväska av syrran plus en sjal jag tänkte ha till. Ha testat hela utstyrseln nu och det får duga. Jag sprang runt lite varstans och tittade idag och det är faktiskt inte lätt att få tag på en ordentlig svart klänning längre. De är oftast kortare "lösare" modell som man ska ha leggins till och det känns inte riktigt rätt inför detta tillfälle. Nu vet jag ju inte hur alla andra kommer gå klädda, men jag tycker jag har fått ett hyfsat stilrent set. Jag hittade dock inget sidenband idag så jag får gå ut och titta här i stan. Kan vara sött med en färg som bryter det svarta.

Fixat linser idag också, ska testa 14dagars linser nu och se hur det funkar. Sist jag hade linser såg jag inte riktigt klok ut, hade rödsprängda ögon och det kändes som om jag hade grus i ögonen. Det har hänt mycket sen sist =) De här linserna jag har idag känns iallafall jättebra. Synen hade förändrats en del sen sist, men det var inte så farligt sa optikern. Gick till ett nytt ställe idag där jag tyckte de hade riktigt bra service.

Nej, nu ska jag plocka ur linserna och göra mig iordning för kvällen.

Sov så sött!!

Sovmorgon

Va skönt det var med sovmorgon, vaknade runt 9.30 så det var härligt att få sova ut lite. Nu måste jag göra mig iordning för resten av dagen. Har en tid hos optikern för linser kl 13.00, sen bär det av direkt till Örebro för en trevlig dag med syrran. Ska bli så kul =)

Hoppas ni får en trevlig dag!


Ojdå!

Oj oj oj.... vad hände med denna dag egentligen, eller snarare med kvällen. Åkte och löste ut mitt paket efter jobbet så nu har jag provat kläderna. Klänningen passade och satt bra, men var väldigt urringad ;o) Skorna passade också och var toksöta. Imorgon ska jag iväg till Örebro och då ska jag försöka hitta lite småsaker till klänningen, ett guldband och lite blingbling som pricken över i.

Direkt efter klädprovningen tvärdäckade jag i soffan, hade så ont i huvudet. Sen vaknade jag för ca en halvtimma sen hungrig som bara den. Det var ju inte riktigt meningen. Måste försöka ta mig något att äta, lite hårda mackor kanske.

Dagen för övrigt har gått bra men snabbt. Vdn för hela koncernen var där och gick runt så det var kul att se honom. Haha... skrattade lite åt alla som sprang fram och skulle ta honom ihand hela tiden.

Nej nu måste jag hitta något att tugga på.

Hej så länge!

Jobb,städning, pyssel och film

Äntligen hemma, helgen har varit lång men fylld av aktiviteter. Igår blev det ett långt arbetspass. Klockan ringde redan 3.30 på morgonen. Låg och drog mig en liten stund sen var det dags att gå upp. Åkte och hämtade upp frukostbrödet hos bagaren sen bar det av till jobbet. Det var väldigt mycket att göra innan 5.45 då jägarna skulle ha sin frukost. Sen var det bara att förbereda allt som skulle vara till lunchen och åka ut med det i skogen. Fick skjutsa ut en tvkändis igår också som skulle lifta med mig ut i skogen. Vi hade en väldigt trevlig pratstund. Intressant kvinna. Efter ytterligare några timmar var jag äntligen klar, allt var tillbakakört till hotellet. Jägarna var mätta, disken var klar och jag fick äntligen åka hem. Det stank rök av mig då stugan ute i skogen värms upp av en vanlig vedspis samt en öppen spis så det ryker in en hel del. Efter jobbet var det bara hem och packa för att åka hem till mor och far. God mat, trevligt sällskap så kvällen slutade bra. Somnade gott, var väldigt trött efter en mycket lång dag.

Idag har jag haft en fullproppad dag med hemmasysslor hos mamma. Det har blivit att tvätta ett par maskiner, dammsuga, pyssla med blommor och umgås med mor och far. Vi hade en mysstund där vi tände en massa ljus, bryggde kaffe, åt morotskaka och tittade på film, Snowroller (Sällskapsresan). Det var riktigt skönt att bara sitta en stund och ta det lugnt med människor man tycker om. På eftermiddagen blev det lite pyssel för min del. Jag rensade bland mammas uteblommor och slängde en hel del. Sen hade jag köpt med lite höstblommor som jag planterade i krukorna istället. Det regnade och jag stod nog därute i över 1½ timma, men jag fick lite friskt luft iallafall =) Jag gjorde i ordning 2st stora krukor till mammas trappa, sen planterade jag 3st krukor som sitter på husfasaden. Till mitt hem gjorde jag 2st som jag tänker ha utanför min trappuppgång. Blev faktiskt riktigt fint. Hade plockat lite vitmossa som dekoration när jag var ute i skogen igår. Hade även plockat lite vackra gula ekblad som jag dekorerade med. Sen stack jag ner lite färgglada strån i det hela som man kan köpa i en blomstebutik. Det blev bra tycker jag. Gillar och pyssla =)

Nej, nu ska jag förbereda lite inför morgondagen innan det är dags att inta sängläge.

Sov så gott!

Rosa bandet!


image151

Tänk på att stödja kampanjen Rosa bandet!

Lilla V

Då har man äntligen fått träffa lilla V. Han är så söt =) Som tur var han vaken när vi kom så man fick se hans ögon. När jag väl fick hålla honom somnade han i min famn efter en stund. Han hade fem perfekta små fingrar på varje hand, en jättesöt liten näsa, goa smårunda kinder och ett litet hack i hakan. Tyckte han var lik både sin mor och far. Ska be att få se gamla kort på dem någon dag från när de själva var barn. Ännu lättare att se likheter då =)

Jag passade på att fota en hel del bilder. Det var lite mörkt i rummet så man fick köra på befintligt ljus. Ville inte använda blixten då han sov så sött. Tyvärr kan jag inte lägga upp någon av bilderna för jag har inte bett om lov, jag tycker man ska ha tillåtelse först innan man gör det. Inte alla som vill. Ni får lita på mitt ord i allafall att han var en supersöt liten gosse =D

Hoppas de kommer hem snart och får installera sig. Längtar redan till att jag ska få se dem igen, men de ska få ta igen sig först. Lära känna sin nya familjemedlem =) Det hade hänt ytterligare en rolig sak, men det vet jag inte om jag får säga så det avvaktar jag med =) Tyckte det var superkul dock =D


Ha det gott!! 

Ett samtal kan göra så mycket...

Jag fick veckans härligaste samtal förut. Det var M som ringde, det var så härligt att höra hennes röst. Hon lät så nöjd och lycklig. I bakgrunden fick jag höra någon som snuttade, det var lilla V =) Tillslut drog han igång ordentligt och visade mig hur stark pipa han har. Stackarn hade tydligen gaser i magen. Det var jätteskönt att få prata med henne, kolla hur hon mådde, kände, hennes upplevelser av det hela. Fast det viktigaste var att få veta att hon mådde bra, att de mår bra alla tre. Trots Viggos gaser ;o)

Jag har varit så nyfiken, har velat ringa henne flera gånger. Men man väljer ta ett steg bakåt och låta saker och ting lugna sig för dem. Man vill inte vara för på trots att man är otroligt nyfiken. De har mycket att göra och uppleva som det är ändå. Många som hör av sig, familjer som besöker. Därför blev jag så glad att hon ringde nu =) Jag vet att hon har det bra med sin lilla familj.

Nu längtar jag ännu mer tills imorgon, ska bli så kul att få ett ansikte till den lilla rösten. Han gnolade faktiskt lite, undrar om han sa Hej Tant Marie =D

Natti natti med er =)

Klänningar

Nu har jag precis lagt en beställning på ett par klänningar, ett par skor som förhoppningsvis ska passa någon av klänningarna. En tröja och en cardigan blev det också. Med express beställning så jag har dem på måndag tidigast 15.00. Jag börjar få lite smått panik att jag inte ska hitta "rätt" klänning till nästa helg. Blir jag inte nöjd med dessa kan man ju alltid skicka tillbaka. Det var i allafall jättesöta svarta lackpumps jag beställde. Hoppas de sitter bra. Ska ju egentligen till Örebro och leta klänning på måndag. Blir ju lite dumt med tanke på att de kläder jag beställt ska komma då. Jag kanske ska skjuta upp shoppingen tills jag vet om någon av klänningarna passar.

Nej, nu måste jag fixa lite.

Ha det!

Yeej... i  morgon får vi träffa V =D

The Pretender

Foo Fighters The Pretender



Jag gillar nya skivan Echoes Silence Patience and Grace.

Greys...

Precis fixat lunchlåda tills imorgon blir kycklinggryta med ris. Blev riktigt gott. Var ute på lunchen och handlade kläder till V, hittade en del fina saker. Hoppas mamma M kommer tycka om dem. Efter jobbet har jag solat och pratat lite i telefon. Inte hunnit så mycket mer. Funderar på om jag ska färga håret eller inte. Sugen på att göra det mörkare igen, har ett paket färg hemma. Får se om jag hinner med.

image150

Nej nu ska jag titta på Greys Anatomi.

Ha det!

Äntligen!!

Kort efter jag skrev förra inlägget fick jag ett MMS. Lilla miraklet är äntligen här =) Han kom efter akut kejsarsnitt kl 04.53 i morse efter att M kämpat i 30timmar. Viggo är hela 54cm lång och väger 4465 gram. Han är så söt på bilden jag fick =)

Jag är så stolt över dem alla tre att de lyckades så bra, störst eloge ska M ha som kämpade så hårt. Mina varmaste tankar är med er.

På fredag får vi komma och hälsa på dem så jag längtar som bara den. Ska ut på lunchen och köpa lite kläder till honom.

Jeeejj han är här =)

Välkommen Viggo!

Kram på er alla denna dag =)

Väntan

Fortfarande inte hört något, verkar vara en liten envis bebis möjligtvis? Jag hoppas för Ms skull att han har kommit, vill att det ska gå så snabbt som möjligt så hon inte behöver ligga och kämpa så mycket. Denna väntan.....

Igår fick jag iallafall trevligt sällskap av P. Hans dotter ligger på sjukhus pga en blindtarmsoperation, så jag tyckte han kunde sova över hos mig istället för att åka fram och tillbaka mellan K-hamn och Kga hela tiden. Hoppas hon blir bra snart, inte kul att ligga på sjukhus. Det var riktigt kul att se honom igen, vi hade det trevligt. Synd att man inte kan ses lika ofta längre.

Nej nu får det bli lite jobb, hoppas det piper i telefonen snart.

När kommer du?

Jag väntar, o väntar o väntar.... när kommer smset. När är du här V ??? Har du redan kommit?

Min bästa vän ligger nu på BB, kanske har han kommit, kanske inte. Blir jättevervös av att gå och vänta. Känns så skönt att det iallafall är på G, glad att M inte behöver gå och vänta längre.

Mina varmaste tankar är med er.

Tant Marie over and out "vankandes fram o tillbaka"


Testkört

Nu har jag varit ute och provkört bilen för att ladda upp batteriet lite. Passade på att åka runt i områden jag inte besökt tidigare här i Kga. Speciellt ett område jag haft lite förutfattade meningar om. Det verkade vara ett riktigt trevligt område faktiskt. Vissa gator var naturligtvis finare än andra. Jag gillar inte riktigt när husen ligger för tätt eller sitter ihop vid carporten. Det får gärna vara lite mellanrum till grannen. De husen som låg vid vattnet var ju naturligtvis lite mer attraktiva pga läget med sjöutsikt. Lyste väldigt fint i många fönster (nej jag är ingen fönstertittare, svårt dock att inte lägga märke till fönstren när man åker och tittar på hus =) Det fanns ett hus jag blev riktigt förtjust i som var i beige målat tegel, såg riktigt mysigt ut med en massa detaljer. Usch, nu blev jag riktigt sugen på att köpa hus, men det får vänta =)

Sitter och funderar på vad jag ska ha för kläder på tillställningen nästa lördag. Det var ju som sagt var strikt dresscode. Ska man ha en svart klänning, eller kjol och top, eller ska man köra en riktigt snygg kostym? När ska jag hinna handla? Ujujuj... har mycket att klura ut nu. Något lär jag nog hitta, kanske åka iväg på söndag och kolla lite i Örebro.

Nej, nu ska jag fixa lite hemma.

Tjingeling!

Lite tur

har jag allt ändå....

Bilen är fixad... Wohoo!!! Som tur var det inget värre än att batteriet var tomt. Pappa har laddat upp den nu och kört runt lite så det var inga problem. Sen kollade han runt lite vad det skulle kosta att sätta i en motorvärmare samt uttag för kupévärmefläkten och med montering skulle det landa runt 2400:-, så det är väl bara att punga ut med kosingen antar jag. Måste vara lite snäll mot bilen på vintern.

Das is alles....

!"#&%#JH"%!&

Ibland blir man helt enkelt så jä_la trött på saker och ting. Hade ett tidigt möte i morse så jag var ute i riktigt god tid. När jag väl ska starta bilen så är den helt död, inte ens startmotorn går igång. Slutsats: det finns ingen ström i bilen. Varför???? Och varför just nu, när jag har så fruktansvärt mycket att göra hela veckan och är väldigt beroende av bilen. Mötet fick jag ringa och boka om, shit happens men det är pinsamt ändå. Sen var det bara att ringa efter pappa som kommer att titta på bilen idag. Hur mycket oflyt får man ha egentligen, jag borde väl ha väntat mig detta då jag haft väldigt lite otur nu i några veckor. Naturligvis slår det på stort när det väl kommer, skulle inte förvåna mig om det kostar en massa pluring och fixa det också. Får hoppas att det löser sig utan några större problem. Orkar inte med mer strul.

MEN... tro det eller ej något gott hände faktiskt när jag kom till jobbet idag. Z kom till mig med ett brett leende och sa "ska vi till Stockholm du och jag?" Då var jag tydligen en av fem som vunnit en resa till Stockholm där vi får bo på hotell och gå på en Award för säljare. Dresscode och hela kitet. Dagen ska börja med konferans och efter det den här tillställningen på kvällen. Så det blir att shoppa lite nya festkläder då.... yeej =)

Hej så länge!

Jag är trött, ovanligt va....

Precis kommit hem från jobbet på hotellet och är fruktansvärt trött, så detta blir ett kort inlägg. Ska faktiskt ta och sova lite, något som varit en bristvara i mitt liv på sistione.

Helgen har varit bra men körig. Fredag, jobbade hela dagen samt kvällen. Lördag upp tidigt för att åka hem och hjälpa mamma med diverse hushållsbestyr. Hann hälsa på min moster en sväng i hennes butik också, köpte med en Cult ljustlykta till mitt kök och en annan till min mor. Min storebror och lille O kom även och hälsade på mamma så jag fick chansen mellan varven att busa och gosa med honom. Fotade även en hel del bilder på honom denna gång. Älskar verkligen den ungen, han är så go... lovely <3

Sov över hos mor och far, klockan blev mycket innan jag kom isäng. Var en hel del jag skulle hinna klart med. Sen upp tidigt i morse för att åka till hotellet.

Nej, nu får det vara nog. Måste sova lite.

Ha det!

Ps, glömt att skriva det innan kom på det nu, jag har lyckats sålt ett par stycken av de halsband jag har gjort. Jättekul att någon gillade dem =)


Finally at home =)

Idag blev det också ett 15 timmars pass, så man är lagomt go och seg nu när man kommit hem. Vi har haft skaldjursvecka så det har varit mycket spring med påfyllning idag. Herregud hur kallskänken såg ut där en sväng när jag inte hann städa undan mellan varven. Nu är det rent dock. Mitt dagtidsjobb gick också bra. Vi åt utelunch idag i igen, fjärde gången denna vecka. Inte bra.

Nu tänker jag varva ner lite och äta upp resten av ahlgrens bilar jag har kvar från igår. Sen blir det att hoppa isäng, ska upp tidigt imorgon igen.

Sov så gott!!

Överraskning =)

Sicken överraskning jag fick när jag kom hem. Som ni vet är jag förkyld och klagat en del om det den senaste veckan. Idag när jag kom hem stack det ut ett paket som inte fick plats i brevinkastet. På paketet står den "Krya på dig". Jag öppnade boxen och där i fanns det ett meddelande från Ullis som ville göra min sjuka tillvaro något behagligare. Paketet innehöll nämligen godis =) Både kexchoklad och bilar, faktiskt 2 av mina favoriter =) Det var verkligen supergulligt gjort, tack så mycket vännen. Det piggade verkligen upp min dag och passar alldeles utmärkt till min myskväll i soffan. Nu är det bara att tända lite ljus och krypa ner under filten och snaska på mitt godis. Hoppas det är något bra på tvn bara, missade ju både Desperate Housewives och Greys och CSI i veckan.

Vill DU göra någon lika glad som Ullis gjorde, besök då Godisboxen.se


   

Kram på er!

Dagens att göra lista!

Idag har jag bara 3 måsten

- Köpa svarta tights
- Laga middag och fixa lunchlåda
- Ladda diskmaskinen

Sen ska jag enbart ligga och slappa i soffan och inte göra ett dyft. Ska bli helt underbart så jag längtar hem redan nu =) Behöver få ta det lite lugnt med tanke på att veckan varit fullbokad och helgen likaså. Lovely!!

Vatten... rogivande

Äntligen hemma. Varit och hälsat på mamma och pappa. Tänkte passa på att hjälpa till lite nu när mamma är gipsad och inte kan göra så mycket. Passade på att handla och laga lite matlådor till mamma de dagar pappa jobbar. Skönt för henne att de ska byta ut gipset mot ställningen imorgon. Det lär inte vara lika tungt och otympligt. Jäkla otur man kan ha alltså =/ Jag ska i alla fall försöka göra så mycket jag kan för att underlätta.

Hittade min ena sko som var borttappad också, den låg ute vid Kfors. Någon hade varit vänlig nog att hänga upp den på en gren. Det var en ren chansning, men tänkte att jag åker ju ändå förbi så då kan jag lika gärna kika. Passade på att ta en del naturbilder samtidigt. Solen sken och det var så härligt. Vattnet strömmade i slussen, ljudet ifrån rinnande vatten är verkligen lugnande.

             

Sorry syrran att jag är överbeskyddande =), men det är min rättighet som storasyster att se efter sin lillasyster =)

***

Äntligen hemma, jobbat 15 timmar i sträck och är nu helt slut. Måste varva ner lite till CSI, sen blir det sängen. Klockan ringer om 6 timmar igen.

Natti

**

Just nu känns det som om jag sitter i en bubbla, det är en massa människor runtom mig hela tiden. Allt jag hör är ett dovt sorl av ljud. Just nu önskar jag att jag är någon annanstans. Trött... så trött

*

Idag är jag så trött och sliten att jag finner inga ord...

Osis

Precis kommit hem, är hungrig som bara den så jag ska ta mig något att äta. Jag vet att det är försent att äta egentligen men har inte ätit sen lunch. Fick åka till akuten direkt efter jobbet då någon jag bryr mig väldigt mycket om brutit benet och behövde sällskap. Det var en knäfraktur, så knät hade delat sig uppifrån och ner. Det blir gips nu i några dagar sen en skena som tydligen ska likna gips och som ska sitta på mellan 3-6 veckor. Under denna tid får man inte ens stödja på benet och det är inte alltid det lättaste. Sedan vägde gipset en hel del också så det är tur att hon inte ska ha just den så många dagar. Att man kan ha sån jäkla otur. Planerar att åka hem till henne så ofta jag kan och laga mat, tvätta och städa. Inte så lätt att sköta allt själv. Det är en jäkla otur dock att jag ska jobba extra denna vecka. Då kan jag inte hjälpa henne lika mycket =(

Dagen för övrigt har väl varit sådär. Gick väldigt bra på jobbet så det är alltid positivt. Dock har jag hostat mig igenom hela dagen så halsen känns inte så rolig. Känns som det har fastnat något i halsen som man vill få upp men inget händer när man hostar. Jäkla svullnad.

Nej, nu får det bli något lätt att äta och sedan sömn.



En tanke som cirkulerat under dagen

Hur hindrar man någon från att skjuta sig i foten om och om och om igen? Även om de vet hur ont det gjorde första gången? Varför gör de det igen?

Natti

Host host

Usch... avskyr att var förkyld. Sitter och hostar hela tiden på jobbet, jättekul =( Snuvig och jäklig. Jag tycker faktiskt att det är äckligt att vara förkyld, särskilt när andra är förkylda. Folk som sitter och snörvlar istället för att gå och snyta sig... usch. Jag brukar aldrig vara sjuk, men just nu är jag det och känner mig extra ömklig. Skulle helst vilja ligga hemma i sängen och mysa under täcket, men det har jag inte tid med. Ska jobba extra 3dagar denna vecka, vilket naturligtvis inte är så smart när jag mår så här. Men jag tackade ja innan jag blev snuvig. Jag får kurera mig ordentligt när jag kommer hem så att jag klarar denna vecka. Har ju ingen feber i alla fall så det är ju bra. Alltid något positivt.

Nej, nu ska jag ta rast, springa iväg och köpa frukost samt halstabletter.

Ha det!!

RSS 2.0