My new toys =)

Igår löste jag ut min nya mobil =) Som jag väntat på att den ska släppas. Min förra gick ju joystiken sönder när Liam (liten gosse) tappade den i golvet. Så det har inte direkt fungerat så där jäkla bra på sistine. Sjukt jobbigt och skicka sms och navigera i telefonen när joystiken inte funkar. Men men nu behöver jag ju inte få psykbryt varje gång för nu har det äntligen fått den =)




Själva knappsatsen är vinröd på min. Riktigt schysst telefon har Wifi, stödjer turbo 3G, A-Gps och grymt bra ljud då det är en walkman telefon. Att det ingick ett 8GB minneskort var ju inte helt fel heller =) Har inte hunnit leka med den så mycket än men än så länge gillar jag det jag sett =)
I helgen var jag i Örebro och shoppade med mamma och hälsade på syrran som fyller år i veckan. Vi var och valde ut en digitalkamera som hon fick i present av mamma och pappa. Jag passade också på och köpte ett nytt objektiv till mig själv. Vill jag komma någon vart med fotningen måste jag ju börja satsa någonstans =) Dyr men rolig hobby =)


Nikon 55-200mm f/4-5.6 AF-S VR DX Zoom-Nikkor


Har lite småidéer för min fotning som jag hoppas blir av. Hoppas på bättre väder så jag kan vara ute och fota mer. Sen lär bejby få stå ut med att ofrivilligt agera modell så jag kan öva mer på porträtt bilder. =)

Nej det var allt för nu....

Hej så länge!

Får man aldrig känna ro....

Den senaste veckan har jag haft de sjukaste drömmarna någonsin. Det är orealistiska händelser och konstant action samt enormt mycket stress. Jag springer runt som en tok. När stressen man känner på dagarna börjar krypa in i drömmarna, ja då är det dags att se över sina rutiner.

Lite recap....

Vad har hänt sen senast då....*dåligt minne*... fått massage som hjälpte till lite med axel/nack problemen jag hade. Sa åt henne att ta i ordentligt då jag inte har känt någon större skillnad de senaste gångerna jag fått massage. Nu fick jag lite frossa under tiden men var jätteskönt för man kände att det hände någonting i kroppen. Blir väl massage om en vecka igen, hoppas det tar lika bra då med.

I fredags kom en av mina äldsta vänner på besök, Ullis ;) Då hon bor i Skara och jag här blir det bara att man ses ett par gånger per år. Nu skulle hon upp och hälsa på familjen så då passade vi på att ta en fika på stan. Det var riktigt kul att se dig igen vännen. Hoppas du hade trevligt på lördagen =) Nästa gång är det min tur att komma ner... promise!

Ja lördags vad gjorde vi då.... jag hade ont i huvudet (som vanligt nu för tiden) Bejby behövde åka till Örebro för att beställa nya linser så jag hakade på. Bejby shoppade för fulla muggar, hittade både skor, jacka och tröja. För min del blev det ett par hårspännen och bobybutter från Body Store. Ja just det vi köpte en WasserMax också. Skitsnygg! Så nu kan jag vara lite mer miljövänlig och dricka hemmagjort bubbelvatten istället för att köpa på flaska hela tiden.


Fortfarande nackspärr...

... suck!!! Och ingen massage förens på onsdag. Hoppas dagarna går fort, blir så less på det här. Man kan ju inte göra ett skit och det påverkar humöret tyvärr. Överlevde gårdagen men ipren och zonsalva, men det kan man ju inte använda sig utav hela tiden.

Har världens bästa kollegor förresten. De var så snälla mot mig i fredags när jag hade så ont. Det sjuka var att jag kunde ta bilen till jobbet på fredag morgon för då hade jag inte lika ont som på torsdagen. Men efter att vi hade varit ute och käkat lunch kunde jag knappt röra huvudet alls. Som tur var erbjöd sig A att han skulle köra hem mig och bilen när vi slutat då jag inte kunde köra själv och bejby låg ju hemma och var sjuk. Tur man har bra kollegor som ställer upp. =)

Sol&snö = underbart

Igår var vi på 5års kalas då min brorsdotter K fyller 5 till veckan. Hon hade fått ett par nya skidor så vi möttes upp i Kil vid någon stuga med friluftsspår. Det var riktigt trevligt, solen sken, vi grillade korv och barnen lekte i snön. Efter all frisk luft åkte vi hem till bror och hans fru för massa god fika. Godaste tårtan jag ätit på länge, så jäkla gott när allt är hembakt.

På kvällskvisten var det dags att åka hem. Vi passade på att gå ut och äta när vi ändå var i Karlstad. Blev en club sandwich på Pitchers som satt gott i kistan. Färjestad mötte Brynäs så det var en massa folk ute.

Sen bar det hem, man däckade i soffan helt slut efter en mysig dag. Älskar att umgås med barnen, de förgyller min dag.

RSS 2.0