The little things is what counts....

Älskling tar hand om febriga mig genom att snoppa av jordgubbar så jag bara behöver äta dem. Det är kärlek det!!


Jahapp...

då har man fällt några tårar till Greys Anatomi. Jag är så blödig av mig så det är helt sjukt. Trots att det är en tvserie, fejk så gillar jag att få njuta  av diverse sagor som uppstår. Drömma sig bort lite. Nu är det ju ingen dröm direkt att ha en hjärntumör som Izzy har i serien, men att få sitt drömbröllop skänkt till sig. Ja det var värt några tårar. Det står jag för.

Vill också gifta mig någon gång. Om det händer så kommer jag fälla många tårar av lycka naturligtvis, tur det finns smink som klarar det. Annars lär jag inte vara fager..... ;)

Hade lite feber förresten.... typiskt. =(

Fattas bara....

Älskling tror att jag har feber, tänker ta tempen för att kolla men jag måste vänta en stund då jag nyss ätit en glass. Ger väl inte rättvisst resultat annars =/ Känner mig faktiskt småmysko i kroppen. Har varit snurrig i huvudet idag och konstig i kroppen. Har ett jäkla tryck över huvudet, inte huvudvärk direkt svårt att förklara.

Jaja får väl ta tempen då och se vad som händer. Bejby säger att jag är varm.


Kvidivitt

Släppte precis ut missarna. Blev ståendes kvar i fönstret, fåglarna kvittrade nämligen så vackert därute. De lät precis som när man går ut riktigt tidigt på morgonen då de låter som mest. Jättefin fågelsång. Man blir lite harmonisk när man står och lyssnar till det, trots att det är grått och fuktigt ute. Rättså skönt att bara stanna upp ibland och lyssna till naturen, själen behöver lite paus från vår hypade vardag.

När huvudet inte är med....

Idag har det varit en så där dag, där humöret verkligen inte har varit på topp. Jag har varit småsnurrig inte riktigt kunna tänka klart, trött och seg. Ja dagen har varit lite upp och ner helt enkelt. Blev knappast bättre när jag kom hem. Började laga kalops, fixade under tiden tvätten samt betalade räkningar. Efter ett tag kom jag på jäklar grytan.... älskling fick springa in i köket och det var i sista sekund. Nästan allt vätska hade reducerat bort =/ Som tur var hann vi precis i tid så det hade inte bränt fast, men så jäkla klantigt. Jag är helt glömsk idag och ska nog egentligen inte göra något annat än att ligga i soffan.

Tut tuuut sa tåget...

I lördags hade jag en underbar dag tillsammans med mina syskonbarn, mina bröder med fruar samt mamma och pappa i Mariebergsskogen i Karlstad. Min ena bror fyllde nyligen år så vi beslöt att träffas där. Vädret var helt fantasiskt stora fluffiga vita moln samt en sol som värmde skönt. Vi tittade på djuren de hade i lilla djurparken, grillade korv, fikade och myste runt med barnen. Helt otroligt vad mycket liv det är i de barnen =)


Gris kultingar =) söta bara buffade på varandra =)


Lamm


Gris av något slag


En till...


Jättesöta killingar som stångades och hoppade runt =)


Jag åkte tåg tillsammans med syskonbarnen och mina svägerskor =)


Massa fina blommor =)

Jag fotograferade barnen massor och det blev många riktigt bra bilder på dem. Bilder fulla med liv och rörelse sånt gillar vi =) Men av respekt mot mina syskon lägger jag inte ut bilder på deras barn. Jag får njuta av dem själv =)





Ibland så....

De flesta dagarna är ljusa och underbara, inte ett bekymmer på himlen. Sen någon gång ibland kan de där tankarna komma fram, den där längtan efter något kryper fram. Och då blir man sittandes, funderandes men man kommer ingenstans riktigt. Man försöker vrida och vända på saker, tänka positivt och inte försöka längta så mycket. Ibland är det svårt dock särskilt när så mycket händer runtomkring. Allting har sin tid och plats.

Tur att himlen för det mesta är blå, iallafall i min värld.



Premiärfiske!

Igår följde älskling och jag med Maria och Mattias för en fiskedag utanför stan. Vi åkte strax efter nio på morgonen och kom inte hem förens runt fyra på eftermiddagen. Helt underbart att få spendera en dag ute i naturen. Miljön runt sjön var charmigt, det fanns både vindskydd, eldplats samt båtar. Jag invigde mitt nya kastspö och det funkade bra =) förrutom några små trassel som inträffade. Älskling hade lite svårt att förstå hur jag lyckades, jag skyller på rullen =P.

Maria stod för första firren, en regnbåge, sen fångade hon en gädda och en jättefin öring. Hon har sjukt flyt den där donnan när det gäller fiske =)

Jag lyckades tappa 2 firrar, den ena var en stor regnbåge den andra hann jag inte riktigt se vad det var. Tillslut efter att ha lånat Marias drag fick jag upp en regnbåge =)

Älsklingen fick mer tur på eftermiddagen, efter att ha tappat en firre lyckades finast få upp 2st regnbågar =)

Det blev lite rensning när jag kom hem ska bli så gott att äta fisk vi fångat själva. Vi fick även gäddan med oss så den blev rensad och kokt igår. Skorpan rynkade på nosen och gick ifrån skålen igår (kräsen katt) däremot var Morran riktigt glad så hon har mumsat och ätit i 2 dagar nu =)

Vi grillade korv och fikade, lyssnade på minivattenfallet bakom oss. Såg fiskmåsarna cirkulera över vattnen och njöt av tystnaden, ingen biltrafik, inga måsten eller massa stress bara 4st själar som njöt av naturen.








Fiskar...

Älskling tycker jag är ute och fiskar.... Kanske det;)

Massa G

Precis fått massage, tog tyvärr inte så mycket den här gången. Hon kom tydligen inte ner i ryggen för musklerna strejkade. Typiskt:(

Det

här är ju bara grymt....

Kul....

att det fortfarande finns människor som kan göra en sådan fin gest för okända människor.

Läs!

RSS 2.0