Ovanligt....

Räkningarna är precis betalda. Blev pengar över, återstår bara att se hur mycket med tanke på att min bil är inlämnad på lagning..... igen =( Går av någon anledning bara på 3 cylindrar. De trodde först att det hade med tändstiften och tändkablarna att göra, men det visade sig att det var det inte. Nu till veckan ska de köra en sökning med datorn för att se om den kan upptäcka vad problemet är. Och med min vanliga tur så kommer det antagligen bli dyrt. Jag hade bestämt mig för att sälja min bil och naturligtvis började den krångla isamband med att jag skulle fixa upp den inför försäljningen. Den har inte annat än kostat mig pengar sedan jag köpte den för 3år sedan. Skräp!!! Audi ska ju vara ett bra märke, men jag lyckades köpa ett riktigt måndagsexemplar. Ovanligt att jag har oflyt =/




Söndag igen...

Sicken trevlig helg det blev. Gått lite för fort bara =/ I fredags var vi ute och spelade biljard. Otroligt längesen man gjorde det och det var sjukt kul =) Jag var inte så duktig som jag hade för mig att jag var, men å andra sidan de gånger jag spelat biljard innan har man varit onykter och då är man ju alltid grym på allt ;) Här serverades ingen alkohol utan man fick nöja sig med en pago juice. I lördags var tjejgänget ute och testade en ny restaurang i Örebro, Thao. Blev inte så värst imponerad, visst gick maten att äta men det var inget speciellt med den. Man fick ingen större smakupplevelse i gomen. Lite trist, för restaurangen i övrigt var mysig.

Idag har det varit kalas, försök till shopping på Marieberg (hittade nada) samt storhandling av mat så nu är kylskåpet och frysen fylld. Har faktiskt varit så duktig att jag skurat ur hela kylskåpet och rensat bland allt. Behövdes kan jag säga =)

Hur gick det där till?

Jag klantade mig i helgen, måste antagligen missat ett trappsteg eller något för vips helt plötsligt låg jag på golvet med all vikt över min högra fot. Ärligt talat vet jag inte riktigt hur det gick till. Stukade naturligtvis foten så jag fick linda den. Tyvärr har det inte riktigt gått över än jag har fortfarande svårt att stödja ordentligt på foten. Får vinkla den när jag går. En trilla gen som går i släkten *suck*

Att man alltid ska lyckas. Har gjort värre vurpor på fyllan när man t o m slagit volter i luften och klarat sig helskinat. Men när man väl är nykter och drattar på ändan då skadar man sig ordentligt. Tur jag fick trösta mig med lite rödvin i gott sällskap efteråt.

Nej nu är det sängdags.

Natti

Röda rosor till er!

Jag vill tacka alla de som hörde av sig angående Cindy. Hon var öronmärkt så kennelklubben fick ett antal samtal den förmiddagen med frågor vem som ägde henne. Jag vill säga tack till Pia som flyttade henne ifrån vägen och för att hon inte slutade ringa förens hon fick tag på mig. Jag vill tacka övriga som lämnat meddelande på min telefonsvarare. Jag vill speciellt tacka Maria som plockade med sig Cindy i barnvagnen för att hon inte skulle få ligga kvar ensam på cykelvägen. Och att hon sedan kom och lämnade av henne hemma hos oss. Att vi fick hem henne var guld värt så vi kunde få säga ett sista adjö. Jag vill även säga tack till den personen som la ut ett meddelande på citytorget angående vår bejby. Det värmer i hjärtat att det finns folk som bryr sig och engagerar sig så mycket som dessa människor gjort. Rosor till er alla. 

Öronmärk eller chippa era djur. Utan märkningen hade jag kanske inte fått tag på henne.

Vill samtidigt ge en stor risbuske till den personen som körde över henne, du kunde väl åtminstone stannat och kollat till henne. Flyttat henne från vägen.

Mitt finaste <3<3<3

Igår begravde vi Cindy. Var så fruktansvärt svårt att se henne en sista gång. Hon var som mitt lilla barn, min lilla älskling. En misse med sina egna regler. Låg aldrig i sängen och väldigt sällan i soffan. Hon gillade att ligga på golvet i stora garderoben, bakom badkaret, i tvättkorgen eller på köksbordet. Hon ville sällan ligga på något mjukt material utan golvet passade henne alldeles utmärkt. När hon väl sov snarkade hon som en vuxen karl. Hon älskade och bli buren så man fick klia henne ordentligt bakom öronen. Hon spann ofta och dregglade så fort hon tyckte att det var skönt. Hon hade världens vackraste ögon och så otroligt fin i pälsen. Hon jagade och hade ofta med fåglar och möss hem för att visa upp, som tur var varnade hon alltid genom att jama mycket så vi hann stänga fönstret =)  Min lilla sötis.

Det känns väldigt tomt här utan dig. När jag visslar efter Skorpan tittar jag fortfarande mot busken du alltid brukade springa fram ifrån. Det känns konstigt att jag inte ska få gosa med dig längre.



Om du hittar Smulan där, ta hand om henne och hälsa att mamma älskar er båda två.

Vi saknar dig finast. Skorpan saknar dig!
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 

Min lilla älskling <3<3<3<3<3<3

Min älskade Cindy är borta. Det känns helt tomt i bröstet på mig att hon inte längre finns kvar hos mig. Saknar dig otroligt mycket. <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3



<3<3<3 Sov gott gumman <3<3<3

Tänk dig för ;)

Läste en artikel i Metro häromdagen och blev åter igen lite smått förbluffad över vad troende amerikaner orkar lägga ner tid och energi på. Katie Perry har ju en stor hit just nu som spelas överallt. En kyrka i Ohio om jag inte minns helt fel blev ju fullständigt förskräckta över denna dänga och skrev en dag på stora tavlan vid kyrkan "I kissed a girl and I liked it, then I went to hell for it". Att man orkar. Kyrkan är inte felfri utan otaliga präster har begått bl a pedofili. Städa utanför er egen dörr.

RSS 2.0