Tacomys!

Igår kväll hade vi en jättetrevlig kväll hemma hos Maria och Mattias. Det blev taco och pokerkväll vilket alltid brukar bli lyckat! Så tack för det =)

Äntligen....

har vi fått vårt Nintendo Wii =D Vi fick vänta ett bra tag innan vi fick det, men det var det värt. Det var jäkligt kul att spela, men fy fasiken va jobbigt det var, Vi har spelat Wii sport ikväll som följde med. Det känns verkligen i högerarmen att man har fått kämpa lite, askul =D Men det blir väl till att byta hand ibland om man ska spela annars ser man väl rolig ut till sommaren en jäkligt tight arm på ena sidan och en sladdrigare på den andra =P

Massa G

Massagen igår släppte verkligen lös en massa skit i kroppen. Jag går ju ett par gånger i månaden på massage för min ryggs skull. Det här är ingen avslappningsmassage utan hon går ofta (de gånger hon kan) väldigt djupt ner i ryggen då jag har väldigt mycket besvär. När min rygg är som värst säger både hon och bejby att min rygg är som ett radband. Drar man fingrarna över känner man flera rader av muskelknutar. Igår höll hon på med en massa triggerpoints samt testade en annan sorts massage där hon koncentrerade sig på nedre delen av ryggen. Efteråt kände jag mig smått vimmelkantig så bejby fick köra hem. Hon släppte på en massa spänningar så nu känns det som att kroppen startat någon utrensningsprocess. Känner mig alldeles konstig i kroppen. Känns nästan som en depression. Jag känner mig nere och alldeles slut i kroppen. Har ingen energi alls. Detta känns otroligt skumt då jag verkligen inte är deprimerad. Utan bara kroppen som får utlopp när hon försöker bearbeta all stress som sitter där. Får hoppas att det släpper under dagen för så här har jag ju inte lust att må.


2 veckor tills nästa massage, längtar med blandad förtjusning för jäklar va ont det gör när hon sätter igång.


Småfix....

Pappa var hemma hos oss imåndags och fixade det sista i badrummet. Vi ville få upp lite hyllor samt att bejby har efterfrågat en duschstång så vi kan sätta upp ett duschdraperi. Då pappa har en slagborr är det skönt att han kan komma hit och hjälpa till. Vi köpte en ny badrumsmatta, duschdraperi samt en badkarshylla och nu är badrummet äntligen klart. Ser mycket mysigare ut därinne nu. Jag målade ju om badrummet på semestern i augusti, men det är pinsamt nog först nu som vi är klara med den sista touchen. Skönt med lite småhyllor för förvaring samt få upp lite tavlor som bara väntat på att få komma upp. Duschstången och draperiet blev pricken över iet.

Mys...

Igår blev jag omhändertagen av bejby i och med att jag är småsjuk. Det bjöds på supergod potatisgratäng, helstekt fläskfilé samt en jättegod skysås. Vi såg på Constantine och hade soffmys. En riktigt lugn och trevlig lördagskväll, precis vad jag behövde.

Puss på dig finast!


Kudde hit och kudde dit...

När vi gick och la oss i fredags märkte jag att bejby hade gjort en liten kupp i sovrummet. Bejby har alltid gillat MIN sovkudde bättre än sin egen. Vi har alltid 3 kuddar i sängen. En varsin egen kudde på respektive sida av sängen samt en gemensam i mitten. Då bejby gillar min kudde bättre har den hamnat i mitten istället vilket resulterar i att när vi ska sova ligger vi båda två och delar samma kudde. =) Tyckte det var lite sött när jag i fredags insåg att vi låg och trängdes i mitten av sängen. Men vet du va, det var riktigt mysigt =) Fick skratta lite gott åt det också för det måste ha sett roligt ut.


Grattis grattis!!

I fredags fick en arbetskamrat en liten Hannah. Så liten och så söt. Helt fascinerande att ett litet liv kan växa inom en och komma ut så perfekt.


Lets Dance....

Gud va roligt att Carl Jan gick vidare på Lets Dance. Han är ju så charmig, diggar hans stil =)

En efter en kommer de....

Ibland kommer all skit samtidigt och hälsar på. Är det inte typiskt?

Jag har känt hela veckan att det legat något virus på lur i kroppen. Man har varit stressad och haft fullt upp på jobbet och känner smått paniken komma att man kanske går och blir sjuk på köpet också. Ja jag vet man blir lättare sjuk om man är stressad och inte sköter sig riktigt.

Nåja häromdagen kände jag att nu är det på gång. Ont i huvudet, frusen, öm i kroppen och konstig i halsen. Det kom och gick. Jag kunde fortfarande jobba för jag hade ju ingen feber. Mådde halvknas ett par timmar, piggare efter lunch och sedan svängde det igen. Igår var man helt mongo när man kom hem. Så trött och seg i kroppen så man orkade inte göra något, stirrade in i väggen typ. Idag åkte jag verkligen på allt. Har haft en skum huvudvärk hela dagen. Enda sättet jag kan förklara det på (nej jag har inte testat det) men det är precis som om man snortat syra eller något för det svider otroligt mycket bakom pannbenet. Helskum huvudvärk. Inte nog med att jag mått kasst idag så fick jag besök av fröken röd, typiskt nu kommer den skiten också. Tror du det stannar där..... NÄÄÄÄ!!! Åker och handlar efter jobbet då bejby slutar senare än mig. Kommer hem, hinner ställa in kassarna i köket så kommer migränen som ett brev på posten.... SUCK! Virus som inte brutit ut ordentligt, lingonvecka samt migrän, kan fredagen börja bättre? Så det blev att packa upp varorna, pussa bejby som kommit hem och sen ta värktabletter, en blöt urvtiden kall handuk och stänga in sig sovrummet för att sova bort migränen. Nu är den äntligen borta, har bara lite småont i huvudet kvar =(

Typiskt vill inte vara sjuk, vi skulle ju hem till mamma imorgon och träffa bror med familj =(

Jaja det får bli en lugn hemmahelg med massa mys med bebjy. Love it the shit =)

Saknar dig <3






RSS 2.0