Våra små fisar...





Sover så sött =D De har sina stilar ;)

ÄNTLIGEN

SEMESTER =D precis ätit supergod mat som älskling lagat. Dricker lite gott och bara njuter av tanken att nu är äntligen semestern här:)Dåligt väder ute, men det gör inte. Mys i soffan med tända ljus är en perfekt start på semestern. Önskar er en trevlig kväll! Kram

Segt att sova...

En arbetsdag kvar, sen är det semester! Lovely:) Ligger i sängen nu men har ingen ro i kroppen så då skriver jag lite. Vad jag har längtat efter denna semester och nu är det bara en enda arbetsdag kvar. Ska plocka iordning imorgon på min plats. Tar lite tid, har nämligen ett organiserat kaos;) massa papper överallt. Men jag vet vart jag har allt, det är huvudsaken. Finns så mycket jag vill göra på semestern och vi har väldigt mycket inplanerat. Ska dock försöka ta mig lite tid att fota en del samt göra smycken. Har tyvärr inte haft så mycket tid och energi för det. Eller känt mig kreativ heller för den delen. Men nu ska jag ta mig tiden, vill ju komma någonstans med mina bilder. Bli bättre, lära mig arbeta med dem. Nej nu är det slutbloggat från mobilen. Texterna blir så konstiga då. Sov så gott!!!

Riktigt

jobbigt nu när kollegorna börjar räkna ner semestern då de går en vecka före mig. Själv valt från min sida då jag vill ha semester samtidigt med älskling. Dock känns det lite jobbigt när de bara har fyra dagar kvar och jag har 8-9 dagar kvar. Men men.... jag drar till Spanien senare i år.... ska tänka på er då när jag ligger på beachen ;)

Idag

passade vi på att grilla efter jobbet. Dock var jag så trött på grillen jag fick i 25års present så vi åkte efter jobbet och köpte en ny. Tog tid att montera ihop den men tillslut var det äntligen klar så vi kunde premiärgrilla i den. Blev vitlöksmarinerad kyckling med rostad timjanfärskpotatis, grillad halloumi och kall sås. Satt riktigt gott i kistan =D

Mumma värre =)


Jisses....

vad man längtar efter semestern. Det är inte långt kvar nu, men samtidigt känns det för långt. Längtar längtar längar =)

Solen skiner =D

Idag har vi varit riktigt duktiga. Gick ut på en promenad i en timma efter frukosten. Skönt att komma ut nu när solen äntligen skiner och regnet lyser med sin frånvaro. Nu får det vara nog!!! Efter promenaden turades vi om att stå på Crosstraninern en stund. Vi köpte en Orbitrek för ett halvår sedan och vi har använt den pinsamt lite. Har ibland agerat klädhängare istället =/ Det är så typiskt. Man är så taggad när man köper nya träningsredskap och efter ett tag rinner det ut i sanden. Att det ska vara så jäkla svårt?!?! Den kostade ju ändå en hel del så vi borde ju använda den oftare, men där kryper latmasken fram. Man är så trött när man kommer hem från jobbet och då ska det handlas, lagas mat, tvättas o städas osv. Men när man väl tränat, då känns det så skönt efteråt för man är trött utav rätt anledning. Inte att man suttit på häcken hela dagen som man ändå gör i mitt yrke.

Jaja.... någon gång ska man väl få ändan ur vagnen och få lite rutin i träningen. Det är ju så skönt när man väl gör det, bara att man måste bli bättre på att faktiskt sätta igång med den. Lite oftare =)

Det kommer. Hoppas jag ;)


Lugn helg...

Lördagen blev riktigt trevlig trots att regnet öste ner. Vi träffades ett gäng vänner och gick ut på Jack och käkade lunch. Maten var tyvärr ingen större hit denna gång heller men det gick att äta. Efter mat och trevlig sällskap hakade vi på hem till Stefan då det vankades fest för herrarna denna lördag. Vi höll oss nyktra dock men stannade kvar tills sena kvällen då resten av gänget drog vidare och värden däckade =P

Skönt och komma hem, göra lite mackor och varm choklad. Mysa i soffan och känna att man nästa dag skulle vakna upp med energi och slippa bakfylla =) Kan dock inte förstå vart tiden tog vägen igår, den bara rann iväg.


Skönt med en lugn helg...

Nu när

jag äntligen hittat bikiniöverdelar som passar har jag stött på problem nummer två. Jag hittar inga underdelar. Till de överdelarna jag hittade fanns det inga underdelar som passade.... typiskt. Så jag har sprungt runt i en massa butiker och kollat men inte haft något flyt. Så i onsdags satte jag mig och beställde 6st bikini trosor från Ellos. Någon av dem borde ju passa iallafall. Hoppas jag =)

Annars får jag väl springa näck ;)

Jag beställde även en riktigt höst kofta, plus några toppar. Hittade en jättesöt klänning på rea som jag tänkte ha till Spanien på stranden, men naturligtvis stod det i leveransbeskedet att den var slut.



Bild lånad från ellos.se

Fredagsmys!

Ihelgen hade vi tänkt att vi inte skulle ha några planer, utan ta dagen som den kommer. Så idag efter jobbet blev det lite sola, vilket var jätteskönt. Sen köpte vi med lite kinamat hem och satte oss i soffan och tittade på film. Riktigt fredagsmys =)

Vädret är ju inte så hysteriskt roligt just nu. Hade höstkänslor häromdagen när jag gick hem från jobbet. Lite VÄL tidigt för det är ju faktiskt bara JULI nu. Om även vädret kunde förstå det... suck. Vill ju inte sitta inne vill ju vara ute. Jaja nu ska jag inte klaga fredagsmys tillsammans med älskling är ju det bästa oavsett vart man är =)

Jag är så kär ♥ ♥ ♥

Villa Strömpis&Fashion Pack

Igår bar det av till Villa Strömpis på kvällen för att äta middag ute tillsammans med ett par goa vänner. Vi skulle även se Fashion Pack som hade premiär på Villa Strömpis med sin nya show. O vad vi skrattade. Hela gänget var ju störtsköna =D Det var en ordentligt show, dans och humor. Många klädbyten, många peruker och blandad kompott av musik. Skrattade så mycket till vissa delar av showen att jag känner av viss kramp i magen idag ;) En favvo av många var ju naturligtvis Tabitha ;)

Vår frisör är ju med i Fashion Pack, söta Gustav. Han är ju supersöt som kille, men även riktigt vacker som kvinna.

Hoppas man får se dem mer i sommar, vore kul att se dem på en utescen.


Fashion Pack 2009

Läs gärna om dem här och kolla in bilderna från gårdagens show.

Jag funderar...

Har länge haft en idé som jag klurat på sedan några månader tillbaka. Jag undrar om jag ska göra slag i saken nu och sätta igång med det. Vi får väl se....


Just nu...

längtar jag sjukt mycket efter semestern. Är så trött så trött. Har hundra saker att göra på jobbet, hjärnan börjar smått braka ihop får skriva minnespåminnelser på mobiler konstant. Nedräkningen har börjat lite smått men 2½ vecka känns på tok för långt. Samtidigt vill man ju hinna tjäna ihop lite pengar inför semestern så man sitter ju med dubbla känslor. Fast pengar är ju faktiskt inte allt.

Sir Väs!

På kvällen efter shoppingen for vi till svärmor. Skulle egentligen fiska men åskväder satte käppar i hjulet för oss. Istället bakade jag en rabarberpaj så vi satt ute och myste så länge vi orkade på deras veranda. Så skönt att bara ta det lugnt, dricka lite kaffe och prata. Senare på kvällen spelade vi Guitar Hero World tour. Blev riktigt imponerad när älsklings mamma fattade tag i micken och började sjunga =) Då blev även jag illa tvungen, för kan hon så måste ju även jag våga =)

Vi sov över och passade på under söndagen att ta en promenad i elljusspåret. Jättefint vandringsspår. Skönt att slippa massa oljud och bara kunna andas in frisk luft. Höll på att ge bejby en hjärtinfakt för under promenade skrek jag till och hoppade bakåt =) Såg nämligen en levande orm mitt på spåret och jag är LIVRÄDD för ormar. Spelar ingen roll att det var en ofarlig snok och att det var räddare för mig än jag för den. Kan säga att den ringlade iväg snabbt efter mitt skrik för älskling hann aldrig se den. Jag vågade knappt gå förbi så jag sprang/hoppade förbi... väldigt fjantigt jag vet. Men är man rädd så är man =) Vi hann väl gå ett par hundra meter till innan älskling hör att någon väser på henne. Som tur var slapp jag se den =)



Tog även en promenad på kvällskvisten och det var också riktigt skönt. Detta elljusspår har så många olika stigar och vägar så man fick se mycket fint i naturen.

Ibland har man tur....

I lördags hade jag en riktigt turshopping dag. Lite tråkigt att vi kom iväg till Örebro så sent att vi inte hann shoppa mer =) Jag shoppade inte mycket, men allt jag hittade var överraskande på rea och sånt gillar vi =D

Målet med shoppingen var först och främst att hitta en bikini till moi. Den jag har är faktiskt inte så snygg alls utav var mer ett tvunget köp bara för att ha något att sola och bada i. Är man storbystad, som jag då är är det jäkligt svårt att hitta en bikiniöverdel som passar. Det är inte alls lätt. Besökt de flesta butiker men inte alls haft någon tur. Och sprang man på någon överdel som passade i storlek var den asful. När vi var iväg till Unden förra helgen såg jag Cattis bikini och tyckte den var snygg så jag passade på och kollade vart hon köpt den och fick tipset att besöka butiken Change i Örebro. Sagt och gjort i lördags for vi dit. ÄNTLIGEN ett ställe där det finns underkläder för storbystade som är snygga =) Första överdelen gick på 350kr (dyrt jag vet) men jag hade turen att när jag kom till kassan fick man 50% rabatt om man blev gratis medlem och det tackar man inte nej till. Hittade även en annan överdel som kostat 250kr och det fick jag för endast 75kr. Som hittat, 2st överdelar som skulle kostat 550kr för endast 250kr. Me like =) Riktigt snygga också =)

Sen fick jag äntligen tag på ett kamerastativ som jag köpte för födelsedagspengar, även där fick jag 300kr rabatt =)

Jag köpte även ett par snygga Bermudashorts som jag även fick 100kr rabatt på Team Sportia. Kommer bli jättesnyggt till min ena bikiniöverdel =)


Kvällsfika!

Ikväll fick vi besök av svärmor samt älsklings lillebror. Vi satt ute hela kvällen och fikade och det var riktigt trevligt som vanligt när de är här. Att kunna sitta ute sent på sommarkvällarna är så skönt =) Njuter som bara den =D Hade varit på bageriet och handlat lite gott samt att jag gjorde en kladdkaka när vi kom hem... mums!

Ikväll gjorde jag förresten en riktigt god omelett. Tog ägg, pesto, soltorkade tomater, getost, vatten samt salt och peppar. Smakade riktigt gott... mumma.

Nej nu blir det till att krypa ner i sängen till bejby.

Livet är allt bra gött ;P

Natti natti =)

An pink rose...

Idag var jag på fika hos Maria, Mattias och Viggo. Det bjöds på kaffe och en supergod hembakt ananaspaj, den smakar jag gärna på igen var sååå god =) Och laktosfri, sånt gillar vi =) Det är inte alla som tänker på att jag är laktosintolerant, Maria är en av få. Och sånt uppskattas jättemycket =)

Viggo var söt som vanligt, mycket energi i den lilla pojken. Full rulle. Så söt så man nästan storknar. Gullunge =)

Fick även en söt blomma utav dem. Passar riktigt bra på köksbordet hemma =)

Tack tack söta ni!

RSS 2.0