Bra start på semestern =)

Sitter i bilen på väg till Loka Brunn. Dagen kommer gå i avslappningens tecken. Lunch vid tolv, lite bad, sola och sen massage med gyttjeinpackning. Dagen kommer avslutas med en skogspromenad. Mys:)

Jag säger bara WoW

Sjukt bra film, jag fullkomligt älskar den. Heath Ledgers tolkning av Jokern var otroligt bra. Var lite osäker innan på hur hans rolltolkning skulle vara med tanke på vilka filmer han gjort innan, men jag är enormt imponerad. See the movie, väl värd att vänta på.


Finally....

SEMESTER :-D Trodde aldrig att veckan skulle ta slut:) Ikväll blir det fira i form av äta mat ute och se Batman på bio. Som jag har längtat efter denna film:) Ha en underbar kväll!

Blir tårögd....

Så otroligt söt artikel samtidigt fruktansvärt tragiskt. Beundransvärd liten tös som beviljar sin väns sista önskan, även om det bara var på låtsas. Blir lite smått tårögd och rörd över gesten och hur hela historien slutade.


Utmanad....

Jag har blivit utmanad av morvern så här kommer min lista.

Så här går den till: Varje spelare börjar med att skriva 6 underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blivit "tagna" ska skriva 6 saker om sig i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren ut 3 nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort så skriver han/hon en kommentar i deras blogg för att låta dom veta att de blivit "tagna" och att de ska läsa ens blogg för mer information.

Underliga / Egendomliga saker om mig själv:

1.
Jag har fruktansvärt irriterande små tics för mig precis innan jag ska gå och lägga mig om kvällarna som kommer periodvis. Jag kollar alltid att ytterdörren är låst minst 2ggr innan jag kryper till sängs. Trots att jag redan vet att jag låste dörren när jag kom in på kvällen. Samtidigt tar jag alltid ett par varv och kollar så jag stängt köksfönstret, för vem vet det kan ju ha öppnat sig själv 5minuter efter att jag kollade det sist.... suck.

2. Om jag är ute och går tillsammans med någon så måste jag gå i takt. Min höger fot mot dennes högerfot. Blir lite krångligt när man själv är kort och mina vänner längre och tar olika steglängd. Särskilt irriterande är det när de ska jävlas med mig och gå i otakt medvetet vilket resulterar i att jag hoppar runt som en galning. =) Jag börjar dock bli bättre på att vänja mig av med det. =)

3. Jag undvikar fortfarande som vuxen att inte gå på brunnslock som har bokstaven A eller D på sig. K trampar jag naturligtvis på =) Är inget medvetet val utan det bara helt enkelt blir så.

4. Jag drömmer sanndrömmar. Det har hänt vid flera tillfällen och man hajar fortfarande till när man inser att man varit i situationen innan, samma människor, ja allt stämmer in på pricken. Reagerade och la märke till det först när jag gick i högstadiet, men kom då på att jag faktiskt kan minnas tidigare incidenter redan från 6års åldern.

5. Jag är fruktansvärt lättskrämd, kan bli skrämd av min egen skugga.

6. Jag har väldigt speciella rutiner för mig när jag städar. Jag tar aldrig ett rum i taget utan städar lite i ett rum, sen går vidare till nästa osv tills jag är klar. Kan tyckas konstigt, men då får jag lite variation i min städning som passar mig utmärkt

Jag väljer att utmana:

Lillaviggo
Sandrah
Missant

Jaja.... jag vet jag hinner inte riktigt med...

Nu är det fruktansvärt dåligt uppdaterat av mig, men det har varit lite tid för bloggande. Här kommer en liten recap.

Förra helgen for jag ner till Göteborg efter jobbet. Skulle sova över hos Elin under helgen då vi skulle ha en möhippa för Linda som gifter sig inom en mycket snar framtid. Då det gick dåligt med bussar och tåg ner som passade mina tider fick det bli bilen och tur var väl det med all packning. Möhippan började tidigt på lördag morgon vid åtta då vi samlades upp i Kungsbacka där bruden bor. Vi plingade på och där öppnade (tillslut) en helt nyvaken blivande brud. Efter klädombyte och instruktioner tog vi pendeln in till Göteborg. Linda var utrustad med kamera som skulle användas till att fota snygga singlar samt en rosa dagbok för att skriva i råd från gifta män. Hon var klädd i en supersöt rosa klänning, tyllkjol samt tiara. Vi for till slottskogen där vi hade en picknik frukost samt diverse uppdrag. Efter det gick vi till Nordic Club där Linda fick hålla i ett step up pass för oss andra, var riktigt jobbigt. Efter gymmet var det dags att dra vidare till Model Lab AB där hon blev sminkad, fixad i håret och fick sedan vara modell framför kameran. Shit vilka snygga bilder det blev, är sugen själv på att gå iväg och göra något sådant. På kvällen blev det middag på restaurang Söder, smakade bra. Under middagen var det även presentutdelning. Efter middagen var det choklad och starkvins provning som var riktigt intressant. Varit på vinprovningar förut, men har aldrig varit på chokladprovning innan och jag älskar choklad så det passade utmärkt. Tyvärr kunde jag dock inte njuta riktigt utav provningen för jag åkte på migrän =/ så kvällen slutade runt klockan ett för mig när jag fick ta pendeln tillbaka till Elin medans de övriga fortsatte vidare ut på stan. De verkar dock haft riktigt trevligt. Helgen var riktigt nice, skönt att komma bort och få lite miljöombyte.

Förra veckan gick i princip ut på att räkna ner dagarna inför semestern. Man är som i koma just nu när man bara går och väntar på att få bli ledig. Helgen var riktigt trevlig. Såg KungFu Panda i fredags, var lite smårolig. Lördagen spenderades med vänner, vi for ut och fiskade på kvällen. Var riktigt kul förrutom knotten som kom =/ Det blev inte så mycket fisk, men Maria fick en aborre på kroken och det lyckades t o m jag få även om infångandet gick lite udda till. Aborren hade fastnat med stjärten i kroken så det såg lite roligt ut när man fick upp den. Som tur var såg det inte så farligt ut så jag hakade ur den och släppte tillbaka den i vattnet.

Denna vecka är koma stadium för mig. Svårt att ta sig upp på morgonen och man kollar på klockan hela tiden för att kunna räkna ner tiden. 3dgr kvar nu =)

Har så mycket jag vill göra på semestern, massa projekt hemma och förhoppningsvis någon liten semestertur. Får se vad plånboken säger när alla räkningarna är betalda.

Nej nu ska jag byta sängkläder och krypa till sängs.

Natti natti

No water....

Vattnet är avstängt så man kan inte duscha..... PANIK!!! Jo det är faktiskt panik, kan ju inte gå ut och se ut som hej kom och hjälp mig. Tur att man har vänner med rinnande vatten =) Maria here I come. =D

Vattenläcka i huset någonstans..... suck

Uppdatering av föregående inlägg....

De fick tag på honom.... Läs här!

Obehagligt....

Precis hemkommen från Göteborg, mer om helgen kommer sen. Stötte på lite tråkiga händelser på vägen. Passerade Mariestad när jag i sista stund beslöt mig för att köra in vid Rattugglan för att köpa en trisslott (gammal tradition där) för att se om jag hade någon tur idag. Det blev ingen vinst på trisslotten, däremot hade jag mer tur i annat. Bara några hundra meter därifrån inträffade det in olycka precis minutrarna efter jag kört av vägen. En mc-polis blev påkörd när han skulle stoppa en bilist som körde för fort på riksväg 20. Känns dumt att skriva det men det var väl tur i oturen att man både slapp se olyckan eller drabbas av den. Polismannen tillstånd är tydligen inte så allvarligt enligt denna artikel,  han hade änglavakt. Det kom massvis med polisbilar,ambulans och brandbilar. Mannen låg i det andra körfältet med motorcykeln brevid sig och det stod människor runtomkring och bilköerna ringlade långt bakom. Vårat körfält öppnades och de dirigerade trafiken vidare medans det motsatta körfältet fick stå och vänta. Vägen är hårt trafikerad så på bara några minuter var kön kilometer lång och längre blev den.

Hoppas han klarar sig utan några större skador och att de tar den som gjorde det.

Vill samtidigt ägna en tanke åt flickan som avled i natt i en trafikolycka här i Karlskoga, en tanke till hennes familj. Olyckplatsen ligger på vägen hem. Det satt några flickor på trottoaren bland ditlagda blommor och tända ljus. Tragiskt att ett sådant ungt liv slocknat alldeles för tidigt.

Ska tända dig ett ljus ikväll....

Så blir det ibland....

Dåligt med bloggande just nu. Jag har varken tid, lust eller ork faktiskt. Det händer så mycket annat runtomkring nu som tar min tid. Jobbat hela veckan, räknar ner till semestern bara 2veckor kvar nu. Vad har hänt för övrigt i veckan, jo jag har klippt och färgat håret. Kör på en annan variant av lugg nu mot den jag hade förut samt kortat längden på håret med en 5cm. Färgat det mörkt rödbrunt igen. Blir bra tror jag. Farit runt och letat efter en digital systemkamera, kollat på otroligt många olika modeller. Trodde att jag hade bestämt mig i måndags när jag åkte för att inhandla en, men då kom säljaren med ytterligare ett tips som gjorde mig osäker. Så jag har beslutat mig att ta en vecka ledigt från kamera sökandet och börja om till veckan när jag fått smälta all information.

Längtar till helgen, blir en liten minisemester då. Ska bli skönt.

Nej nu ska jag faktiskt ta och lägga mig, är så trött. Stått och stekt pannkakor i ett par timmar. Lovat 2st kollegor på jobbet att jag skulle bjuda på det till lunch imorgon. Jobbigt värre men gott var det =)

Ha det gott!

Vad det är svårt...

håller på och surfar runt lite. Jag ska äntligen köpa en digital systemkamera. Det finns så otroligt många olika märken och modeller. Jag kikar runt, läser omdömmen samt jämför mellan olika modeller. Jag tror att jag har bestämt mig för Canon, sedan vilken modell det blir av dem det återstår att se. Jag har haft en Canon systemkamera förut och var väldigt nöjd med den, bra färger, bra upplösning och enkel att använda. Att skaffa en digital känns bättre i och med att det är inte lika mycket slöseri med korten nu när man kan välja vilka man vill framkalla. Jag älskar verkligen att fota och just nu kör jag enbart med min vanliga digitalkamera som iförsig är jättebra, men det är så mycket roligare med en systemkamera då du får leka med inställningarna själv.

När jag väl införskaffat kameran ska jag äntligen ta i tu med och lära mig photoshop ordentligt också så jag kan ha lite kul med bilderna. Det är ju ett av mina stora intressen så det börjar bli dags.

Nej.... det är ju en hel del pengar jag kommer lägga ut på den här kameran så det är kanske dags att jag läser på lite mer. Bra om jag har lite mer kött på benen när jag åker och kollar till helgen.

Hej så länge!

RSS 2.0