Prince of Thieves

Har varit lite dåligt med bloggande på sistone. Har inte riktigt varit på humör eller haft tid heller för den delen, inte direkt haft något att skriva om. Blir väl lite sådana svackor ibland. Idag har det varit en lugn dag, städat, kollat på bilar, käkat lunch ute på stan samt handlat lite. Just nu håller jag på och gör en blåbärspaj med vaniljsås.... mumma. Tänkte avnjuta den till filmerna jag köpt idag. Gillar att köpa dvdfilmer på rea, särskilt när man hittar gamla filmer man alltid såg på VHS förr. Dagens inköp blev Snuten i Hollywood I II II så nu har man den boxen, sen hade jag turen att hitta Robin Hood Prince of Thieves en gammal favorit. Nice nice....

http://images.amazon.com/images/P/B0000042MJ.01.LZZZZZZZ.jpg


Bilden ?http://images.amazon.com/images/P/B00005U7QX.01.LZZZZZZZ.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.


Nej nu ska jag kolla till pajen och se om den är klar. Sen får det bli ett glas vin ikväll också, det förtjänar vi efter dages flackande.

Påskhelgen till ända...

Dåså var även denna påskhelg över om en sisådär 15min. Har hunnit med en hel del, städat hemma, bjöd hem några vänner i fredags samt åkt hem till mor och far för lite mat i lördags, hälsat på moster och agerat blomsterbud mm. Listan kan göras lång. Idag har jag inte gjort mycket och det med flit. Hade planerat att unna mig en dag hemma i lugn och ro utan några måsten. Och så blev det. Har tittat på film, läst, pratat i telefon, lagat mat och bara haft det allmänt trevligt. Skönt att inte ha några större krav och måsten utan få slappa lite ibland. Nåja... laddade en diskmaskin och körde den förut, men det är ju ingen större arbetsbörda eller prestation.

Nu tänkte jag krypa till sängs, börjar vid nio imorgon. Man får hoppas att även denna vecka går fort, längtar redan till nästa helg. Få njuta lite mer av  ledighetens sötma =).

Sov så gott!

Önskar alla en trevlig Påsk Helg!



Steg 2

Nu är även hotellet bokat, ska bo riktigt centralt vilket är skönt då det blir gångavstånd till det mesta. Kan det inte bli maj snart, längtar som en tok =)

Finally...

Nu är äntligen flygbiljetterna bokade och betalda till London. I slutet av maj åker vi dit. Ska bli så otroligt skönt att bara få komma bort lite, få miljöombyte. Shoppa lite, kanske hinna se någon musikal samt andra sevärdigheter. Ska bli så kul =)

Måste fixa nytt pass igen då mitt förra gått ut, spara ihop lite pengar till shoppingen samt boka boende. Vi vet vart vi ska bo så det är lugnt.

Kan det inte vara maj snart?



London Eye,

tänkte försöka ta en åktur i den någon kväll där. Enormt maffigt att få se ut över hela London.



Dagarna som gått

Tog semester i fredags, kände att jag behövde få vara hemma och samla tankarna lite. Åt lunch ute på stan med Maria och Viggo, alltid trevligt att njuta av deras sällskap. Pappa kom över en sväng och vi monterade ihop tvbänken och bokhyllan. Senare på kvällen monterade jag även ihop vitrinskåpet. Nu är det bara bordet kvar med det får vänta tills efter festen nu på fredag.

Lördagen bestod av barnkalas och schlager. Lilla K fyllde 4år för ett par veckor sedan. Var riktigt skönt att få åka dit och få lite luftombyte. De är så söta de små liven. Njöt av solskenet ute, satt ute på brorsans trappa med solen i ansiktet. Längtar tills våren är här ordentligt.

Söndagen... ja du den bestod av rensning, rensning och åter rensning hemma. Håller fortfarande på med min stora vårrensning. Känns som att det aldrig tar slut. Skulle fortsatt med det idag efter jobbet men det har gått på halvfart. Fixat lunchlåda, tvättat samt småplockat lite. Borde känna lite mer press då det kommer folk nu på fredag.

Jaja... det löser sig....

Begravningen

Lite dåligt med bloggande på sistone, har haft mycket att göra samt när jag fått tillfälle att blogga så har inte blogg.se funkat.

I torsdag var det dags för begravningen. Mycket känslor i omlopp, många tårar. Själva begravningsakten var jättevacker, musiken rogivande, vackra blomstergrupper runt den vita kistan. Att gå fram till kistan för att lämna handbuketten och säga adjö för sista gången var en av de tyngsta stunderna i mitt liv. Känslan att inte få träffa henne igen, att vara tvungen att säga adjö krossade mitt hjärta. Samtidigt vet jag att hon har det bättre nu där hon är, men man känner fortfarande stor sorg.

Efter begravningen blev det smörgåstårta samt en chokladtårta hon alltid gjorde till oss, som en liten hyllning till M. Dagen avslutades med att vi samlades vid graven för att i tysthet återigen säga adjö. 


Hmmm...

Att det ska vara så svårt i bland att få tummen ur. Har tokmycket att göra just nu egentligen, men ingen ork att göra det. Hjärnan är någon helt annanstans. Man blir lite småtokig....

Fått mig lite mys ikväll iallafall, varit över hos Maria, Mattias och Viggo på en liten fika. Där blir man alltid på gott humör. Vem kan låta bli när man tittar på en liten solstråle som Viggo. Han är underbart go den lilla puddingen.

30 års firande

Dåså var helgen över igen och fort har det gott. Tyckte precis jag kom hem från jobbet i fredags och imorgon är det dags igen. Gårdagen spenderades med lite shopping i Örebro, hittade en jättesnygg svart skjorta från MQ som fick bli det jag hade på mig på kvällen. J har ju fyllt 30 så vi var ett gäng som var ute och åt igår. Det var riktigt trevligt och maten smakade bra. För min del blev det grillad oxfilé med vitlökssky och västerbottenflarn och till dessert blev det en Chokladfondant med gräddvanlijglass och färska bär i form av hallon, vinbär, blåbär och physalis. Allt var verkligen jättegott. Efter middagen gick vi på krogen och fortsatte firandet. Krogen var även det trevligt även om det är mysigare att sitta på restaurangen och prata. Känner av sviterna idag efter musiken på krogen, undrar verkligen om ljudnivån är laglig därinne. Nog för att jag redan innan fått problem med tinnitus efter Moneybrother spelningen som inte gått över, men igår var öronen väldigt känsliga. Blir nog tyvärr dags för mig att använda öronproppar i framtiden när jag går ut, för det konstanta pipandet i öronen jag lider av nu är verkligen inte kul. Det påverkar vardagen väldigt mycket även om man försöker att inte tänka på det. Inte mycket att göra åt tyvärr, önskar dock att det fanns det.

M over and out

Första natten i nya sängen!

Igår  blev äntligen golvet i sovrummet färdigt, nu är det bara garderoben kvar och det ska vi ta till veckan. Tänkte nämligen måla om den först innan vi lägger golv där. Sängarna blev även de ihop monterade igår. Blev riktigt bra alltihop tycker jag även om jag inte är helt färdig än i sovrummet. Igår runt nio snåret skulle jag bara testligga i min nya säng, det var så himla skönt att jag somnade som en stock och vaknade i morse runt klockan sju. Helt otroligt, sov en hel natt utan att vakna en enda gång. Var lite öm i ryggen dock i morse men det tar ju några veckor för kroppen att vänja sig vid en ny säng. Det kändes riktigt skönt dock och jag hade mycket plats. Sen är den här sängen både högre och bredare än den förra så man hade lättare att kliva ur den på morgonen (hmm börjar bli gammal som har problem med det redan nu ;o)

Nej nu är det inte många minuter kvar på jobbet, ska direkt hem till Maria och snacka lite strunt med henne och förhoppningsvis få gosa med min favvo Viggo =) Han är så söt =)

Hej så länge!

Så söt


Stök

Jisses nu är jag trött. Sen kväll igår med massa konkande. Trött och öm i övre delen av ryggen, riktigt seg dag på jobbet. Kompade hem en timma tidigare idag och hjälpte pappa lägga lite golv. Vi är inte klara än utan ska ta resten imorgon. Sovrummet är väl på en 20kvm  tror jag, antar att garderoben är medräknad på det. Inatt får jag sova i vardagsrummet, min gamla säng står numera där. Imorgon kväll ska vi montera ihop den nya sängen (yeej) ska bli så skönt att få testa och sova i den.

Ligger i sängen nu och skriver detta, finns inte så mycket annan plats i lägenheten att sitta på då det står saker överallt. Ska påbörja projekt utrensning så fort jag fått lite mat i magen. Måste börja lära mig slänga saker och inte vara sentimental och "den här behöver jag säkert någon gång"  köret. Jag har ju alltid en sorts utrensning varje halvår, men nu tänkte jag verkligen ta i på allvar och rensa upp och organisera om lite. Det får ta den tid det tar helt enkelt.

Nej nu ska jag fixa något ätbart innan det är dags att sätta igång och börja.... någonstans.... i den här röran (voi voi )

Huga

Min lägenhet är i fullkomligt kaos. Tömt ur min walking closet samt allt utom sängen från sovrummet, så nu är resten av lägenheten belamrad med saker. Jag är trött, öm i kroppen efter allt konkande. Vill bara sova, så varför sitter jag här och bloggar? Nej i säng med dig, du ska ju faktiskt upp och jobba imorgon bitti.

Natti natti

Shoppinglistan

Dags att kryssa av lite från min shoppinglista :

* Ny säng 160cm
* Tvmöbel/hylla
* Ny systemdigitalkamera
* Ett matsalsbord
* Ny diskmaskin


Min vecka

Söndag igen.... vart tar egentligen dagarna vägen?

Veckan i korthet.

Helgen i Stockholm var verkligen jättetrevlig, var riktigt skönt att umgås med hela familjen. Vi strosade runt i Stockholm på lördagen och njöt av sällskapet. Sen gick vi ut och åt på kvällen för att sedan gå på "Rivierans Guldgossar". Showen var riktigt rolig, Robert Gustafsson med company var riktigt roliga och duktiga. Man skrattade mycket, Robert är hysteriskt rolig jag rekommenderar stark att man går och ser honom live. Efter showen blev det lite dryck i baren innan man tillslut lyckades hasa sig till sängs väldigt trött men nöjd efter en toppendag. Söndagen spenderades med lite minishopping med betoning på mini, löningen var ju inte förens måndagen efter =/

För övrigt har veckan spenderats med nära och kära, försökt stödja och hjälpa till i den mån man kan. Fått tid att sörja själv, varit väldigt rörigt och mycket känslor i omlopp. Tack till alla för de sms och samtal jag har fått, er omtanke fyller mitt hjärta med värme. <3

Igår spenderade mamma och jag dagen ihop. Rensade ur M´s lägenhet, hann med lite shopping då lilla K fyller år till veckan. Sen åkte vi hem till mig och bara myste. Åt god mat, drack lite vin och hade det bara trevligt.

Idag har jag varit på Ikea med mor och far. Har äntligen köpt min nya säng (yeej) blev en 160cm, köpte även en ny tvmöbel, ny bokhylla, nytt vitrinskåp samt ett nytt vardagsrumsbord ur samma serie. Blev även 2st små nya lampor, lakan, förvaringslådor, ljus. Har inte packat upp något än för vi ska lägga nytt golv i sovrummet först innan jag flyttar in sängarna. Blir antagligen gjort på tisdag (hoppas).  På fredag kommer förhoppningsvis P hit och hämtar min gamla tvmöbel så då kan jag plocka ihop det nya jag köpt. Ska blir riktigt kul att se hur det blir när det är färdigt. Riktigt skönt med något nytt. Just nu ser min lägenhet ut som kaos, böcker och skivor staplade överallt då jag tömt min gamla hylla, men det får det vara värt. När veckan är slut ska allt förhoppningsvis vara klart.

Nej, nu ska jag ta och rensa lite saker och vara duktigt och kasta lite av det jag inte använder. Jag har föööör mycket prylar och ska försöka göra mig av med lite. Försöka iallafall ;o)

Ha en forsatt trevlig kväll!

Ps. <3 Maria... kramen gjorde susen, tack för att du finns min vän<3


Kram

RSS 2.0