Äntligen...

har clementinerna kommit =) och de jag testat hittils är riktigt goda och lagom syrliga. När man väl ätit en är det svårt att sluta, de är ju sjukt goda. En påse försvinner fort här hemma =)

Fördel hösten: 1poäng

mandariner
 

Suck...

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Skulle på fest igår för att fira att min bästa vän fyller år, verkligen sett fram emot det och längtat hela veckan. Under sista timman på jobbet började jag känna migränen smyga sig på så jag försökte vara förutseende och ta några värktabletter och dricka en massa vatten. När jag kom hem gick jag för att vila ihopp om att det skulle lägga sig. Men det ville det inte =( Var uppe en sväng vid åtta för att känna efter men höll på att tuppa av. Gick och la mig igen och vaknade vid halv tolv och då hade trycket lättat lite. Kändes piss =(

Sitter nu och försöker få lite energi idag, kroppen känner sig helt knas efter gårdagen. Måste snart åka iväg till mamma då jag ska hjälpa till och vara barnvakt och K och O. Sötisarna.

*Gäsp*

....nu orkar jag inte mer!


*Morr* ;)

Ge mig högre gage!!!!!



Blev en rättså rolig bild faktiskt. Hon ser arg ut, men har precis blivit klappad på huvudet när jag knäpper bilden =)

Blir det bra så här....?

Cindy testar olika poser


Modellkissen

Cindy får stå lite modell när jag leker med kameran.


Haha....


Läs

Vilka 50% tillhör du?

Haha.... undrar vilka 50% det är på mitt jobb. Nej förresten, jag vill inte veta =)

 Ja jisses vad de lägger ner tid på totalt onödiga undersökningar.


Knalle....

I helgen fick jag möjligheten att vara knalle för en dag. Det var naturligtvis dags för Oxhälja i Filipstad, Sveriges största marknad. Stod och sålde produkter för min mosters butik så jag visade upp utbudet för Cult Design. Vädret i sig var inte på vår sida. Det var riktigt kallt och grått under förmiddagen och strax efter lunch kom det en kraftig lång regnskur. Man fick stå och försöka häva ut vattnet som hamnade på presenningen med hjälp av en sopborste. Ja presenningen som agerade tak över vårat marknadsstånd. Blev en del sålt vilket alltid är kul, men vi sålde mer förra året när det inte regnade alls.

Slutade runt tre på eftermiddagen så då var det vår tur att gå på marknaden. Köpte ett par allväders byxor som ska tåla både väta och blåst, matchar min allväders jacka. Skönt när man är ute och går i dåligt väder. Då kan man ju inte skylla på vädret när det är dags för min promenad =) Köpte även ett par rediga skor att gå i när det är lite blötare ute.

Som alltid köpte jag med plommon och majskolvar hem. Det hör till min lilla tradition när jag besöker Oxhälja. =) Alltid gott att mumsa på.

WOho

Hämtade förresten ut blixten idag till min systemkamera, vilken skillnad det blir på bilderna när man får bra ljus. Så sugen på att beställa en nytt objektiv också, får väl se vad det blir framöver.

Lunchlådan blev kycklingwok.... kom inte på något annat.


Aouii....

Idag är jag riktigt öm i ryggen. Var och fick massage igår. Första gången jag besökte den här tjejen, men hon var riktigt bra. En hel timmas fokuserande på ryggen, det var så skönt. Idag känns det dock inte lika bra =/ Hon varnade mig igår att jag kommer känna av det en hel del idag. Min rygg är helt väck, har massvis med knutar och låsningar. Så jag kommer få gå ett bra tag för att rätta till det. Sen ska jag boka tid hos en naprapat för att rätta till kotorna som inte riktigt sitter där de ska. Idag har jag känt mig småfebrig och öm i ryggen. Känns som att jag har blåmärken överallt. Det är rättså intressant hur det kan kännas dagen efter då man släpper lite på spänningarna. För hon tog ju faktiskt inte i så hårt, det gjorde ju inte ont igår. Henne ska jag gå till fler gånger iallafall hon var riktigt bra.

Måste komma igång med lite träning nu också så jag förebygger alla ryggproblem.

Nej nu ska jag laga lunchlåda tills imorgon, undrar vad bara.....

InkBash

I helgen for vi ett gäng tjejer till Stockholm för att besöka Stockholm InkBash. Vi hade hyrt en mysig lägenhet på Söder bara ett stenkast från München Bryggeriet där mässan var. Var riktigt trevligt i Sthlm, var ute och åt, strosade lite på stan och shoppade. Sprang nästan på statsminister Reinfeldt som omringad av Säpo försökte se lite inkognito ut gömd under en keps när han strosade längs Hornsgatan med vad jag antar var hans lilla dotter.

Mässan i sig var inget speciellt att jubla över. Massa tatuerare samt utsmyckade människor. Man hörde ett konstant surr från tatueringspennan, maskinen, ja vad man nu kallar redskapet. Många som skaffade tatueringar iallafall. En del riktigt fina, en del skrämmande fula. Smaken är som baken. Drack lite öl och umgicks, fotade en del.

Tack tjejer för en riktigt trevlig helg!





RSS 2.0