More tickets...

Den här artisten har jag biljetter till! Kommer till Hovet i november.


Nackspärr=inte kul

=(

Grattis älskling <3<3<3

Ikväll har vi haft födelsedagsfika för bejby som fyller 31år idag =)

Bejbys familj kom hit efter jobbet. Var riktigt trevligt att sitta ner och äta lite gott, snacka strunt och bara njuta av sällskapet. Jag hade bakat kärleksmums, kanelbullar samt kladdkaka. Bejby gjorde sin favvotårta samt att vi hade köpt lite småkakor. Massa gott uppdukat. Nu lider jag av grym sugarrush istället. Efter att de åkt dukade vi undan och laddade diskmaskinen. Sen blev det massa mys i soffan =)

Nej nu ska jag krypa ner i sängen och somna i bejbys armar, finns inget bättre än att känna din närhet <3<3<3

För det är ingen vanlig dag, för det är bejbys födelsedag hurra hurra hurra <3<3<3<3

Naaww...

Jag tycker det är supermysigt att Kronprinsessan Viktoria och Daniel äntligen har förlovat sig. Nu slipper folket spekulera och spelbolagen får en sak mindre att oddsa på. Såg på nyheterna förut att det var en monarkist som ansåg att Kronprinsessan gjort fel som valt en "man utav folket". Nu kommer jag inte ihåg ordagrant hur han sa det men han ansåg att hon skulle först och främst hitta en utländsk prins, om inte det fanns funkade även en utländsk adelsman och som tredje och sista alternativ skulle en svensk adelsman duga. MEN seriöst. Naturligtvis kommer den som väljer att äkta Kronprinsessan naturligtvis få en framträdande roll och ska representatera Sverige, men det måste ju ändå få vara kärleken som styr även en prinsessas val vem hon vill äkta. Nog för att både kunden och regeringen måste godkänna valet enligt seder och regler. Det måste ju islutändan vara kärleken som styr. Undrar lite nyfiket vad som skulle hända om de egentligen sa nej. Vad gör man då och kan det egentligen ske. Jaja det är inte värt att spekulera i, för nu är det äntligen klargjort. De ska gänga sig =)

Congrats!

Underbara sol...

Förresten vilket skönt väder det varit idag eller ja hela helgen. Riktigt nice att få använda glajjorna (solbrillorna) igen =)

Söndagsshopping...

Idag for vi till Örebro igen, bejby skulle klippa sig. Jag gick runt lite och kollade i butiker under tiden. Hade lite flyt kan man säga. Sa i morse till bejby att jag skulle vilja ha mig en ny skinnjacka. Så när jag gick runt och strosade idag sprang jag på en jättesnygg sådan. Satt som smäck och var jätteskön. Det bästa utav allt.... den var på REA. Och inte vilken rea som helst, butiken skulle upphöra så priset var nedsatt från 1500 till 500. Jäkligt bra fynd tycker jag. Så just nu längtar jag bara till våren så jag kan börja ha min nya jacka =)

Hittade en ny väska idag också. Kände för en ny helt enkelt.

Hittade lite andra prylar till hemmet som jag o bejby funderar på att införskaffa. Ska vänta lite dock. Vi ska ju tapetsera om hallen här hemma så vi köper nog när vi fått den färdig.

Trevlig lunch på Java blev det idag också. Älskar det stället, så mysigt att sitta där och bara njuta av miljön. Jessie kom dit en sväng också så man fick träffa henne, alltid trevligt.

Alla hjärtans dag <3<3<3

Hade en riktigt mysig dag med bejby igår. Vi var ute och åt på Ågatan 3 i Örebro. Bara älskar deras oxfilè so nice. Sen blev det biomys med lite godis, såg Valkyria. Klart värd att se.

Poster


*

Idag skulle du ha fyllt 90år kära mormor. Grattis på födelsedagen. Saknar dig<3



En av 56 000

Jajamen, jag och bejby har 2 biljetter till Madonna i augusti. Bejby har redan sett henne i London men för mig blir det första gången. Beställde biljetterna av en vän för ett par veckor sedan så vi visste att vi skulle få tag på biljetter, men inte hur bra platser det skulle bli. Men det verkar helt okej faktiskt. Blir sittplats denna gång.

Var lite valet i kvalet om vi verkligen skulle köpa biljetterna idag då vi har andra planer som vi hoppas går igenom i augusti. Men vi resonerade som så att går de andra planerna igenom är det nog inte så svårt att sälja biljetterna. Bra sittplatser är nog inte svårt att bli av med. Förhoppningsvis hinner vi med att göra både och för det vore bra coolt att se Madonna. Hallå.... hon är ju Madonna =) Ja jag vet jag lyssnar inte på hennes musik nuförtiden, men vem har inte mimat till hennes låtar som liten och strike a pose framför spegeln. =)

RSS 2.0