So cute...

titta här

Idag

har jag faktiskt åkt motorcykel för första gången. Henke köpte en motorcykel förra året och i eftermiddag fick jag äran att åka med. Jag har alltid velat åkt motorcykel, men inte känt någon väl som jag kan åka med. Så det passade mig alldeles utmärkt när Henrik beslöt sig för att ta motorcykelkörkort. =)

Premiärturen (för min del) bar av mot Degerfors och sedan vägen man tar när man ska mot Gullspång/Mariestad. Ja nu åkte vi ju inte riktigt så långt utan vände efter en bit. Det var riktigt kul att åka, fick lite info från Henrik hur man skulle föra sig när han svängde och sånt. Stackarn frös då han satt fram och fick ta all blåst (solen sken inte) jag hade desto mer tur som satt och höll om en muskulös karl och slapp det mesta utav blåsten =P Vi var väl ute en 40-50 min och det var riktigt nice. Det gör jag mer än gärna igen =D

Det gick fort iallafall och sånt gillar jag =D

Tack tack Henke för en trevlig tur! Nästa gång får det vara lite varmare så vi kan åka och köpa glass =)


;)

Imorgon ska jag förhoppningsvis åka vrom vrom vroooooom. Haha lättförståligt va ;)

****

Marie, du är hjärtligt välkommen det är bara du hör av dig om du vill hälsa på Isolde =)



Skorpan och Morran (Isolde) har lite lördagsmys ute i solen ;)






Det finns ibland fler överraskningar i påskägg än bara godis ;)

I helgen har jag fått höra riktigt roliga nyheter. Jag blev superglad och önskar er all lycka =D


Hit och dit....

Igår var vi i Örebro igen.... tredje gången den här veckan. Är nog snart dags att flytta dit.... haha man är ju där jämt ändå. Älskling skulle klippa sig och jag hoppades lite på att jag skulle få en tid också för att klippa mig men det hann vi inte med. Efter frisörbesöktet for vi ut till Wadköping för att träffa M&M för en fika. Baby och jag käkade lunch sen blev det glass i solen. Var kul att träffa dem och bara sitta och njuta i solen. Jag passade på att fota lite och de fick stå ut med att agera modeller =)

På kvällen åkte vi till Maria och Mattias för att premiärgrilla med dem och grabbarna. Har velat grilla hela helgen och igår blev det äntligen dags. Sen blev det lite pokerlir och ett par omgångar av skitgubbe aka vändtia innan det var dags att åka hem och krypa till sängs.

Idag har vi varit i Örebro IGEN.... Passade på att dels vara ute på NetonNet och kolla lite. Finns så jäkla mycket som vi vill ha utöver det teknikhav vi redan innehar. Köpa hus typ nu så man får plats med alla prylar =) Var även ute på Marieberg en sväng. Jag håller på och letar efter en blus/tunika aktigt som jag provade för ett par veckor sedan. Kunde inte bestämma mig då dumt nog utan tänkte den finns nog kvar. Yeah right kollat nu 2 helger irad på olika orter men med min vanliga tur fanns det bara en enda kvar i båda butikerna och båda var i storleken 36 så det var ju kört. Typiskt jag skulle köpt den första gången jag såg den, men jaja inte mycket att göra åt.

Eftermiddagen spenderades i Kumla. Vi var bortbjudna på påsklunch hemma hos älsklingens kusins pappa. Blev det rätt nu... jomen det blev det. Vi fick smaka på en jättegod buffé bestående av båda traditionell påskmat samt lite tapasmat. Sen blev det chokladfondant med glass och färska hallon till dessert. Var riktigt gott =)

Henke du får som du vill....

 ...du efterfrågade att jag skulle blogga mer.... så jaja jag ska väl försöka göra det då. Men med tanke på att jag inte kommer på något relevant att säga just nu lägger jag ut ett par pics på dig =P

Enjoy!! =D





Underbart väder!

Satt ute och åt frukost i morse, helt underbart. Var inte bakis eller nåt, också det helt underbart =) Hur mår du Henke.... höhö =P

Igår kom vännerna över för den traditionella långfredagsfesten hemma hos oss. Björn kom upp från Malmö och resten av the gang ja de bor ju här istan. Var riktigt skönt att ha alla samlade då det var ett tag sedan nu. Det dracks lite alkohol, spelades lite wii innan det var dags att gå ut på krogen, vilket egentligen kunde ha kvittat det var faktiskt roligare hemma =) Kvällen avslutades på Max och det var ju en totalflopp usch va äckligt =/

Jag och älsklingen har suttit ute nu i flera timmar och bara njutit av känna solen bränna mot ansiktet. Ätit glass och busat med katterna. Passade på att fota lite också.









Våra söta missar. Jäklar va de sprang runt och busade ute. Skönt att det är vår så de kan vara ute och njuta istället för att pulsa runt i en massa snö =)

Idag...

blev jag bjuden på fika hemma hos Maria och Viggo. Blev tyvärr sen från jobbet (ovanligt) så det blev en timma mindre med Viggo. Försökte testa nya objektivet med Viggo som modell. Gick väl inte sådär jättebra kan jag påstå då det här är ett bättre zoomobjektiv jag köpt än det jag hade innan och Viggo var väldigt nära hela tiden =) Sötisen =) Han blir så otroligt bra på bild den gossen, toksöt =) Iförsig kunde jag bytt tillbaka till gamla objektivet, orkade dock inte =P

Skönt och sitta och prata med dig vännen. Jag uppskattar våra fikastunder!

Kram på er alla och natti natti!

Jäklar....

va skönt det är nu när våren är på G. Så grymt härligt att gå ut och sätta sig på bänkarna utanför jobbet på rasten, luta sig bakåt och känna värmen som solen ger. Snacka om att få energi att ladda om batterierna på nytt. Lovely =)

RSS 2.0