Riktigt

jobbigt nu när kollegorna börjar räkna ner semestern då de går en vecka före mig. Själv valt från min sida då jag vill ha semester samtidigt med älskling. Dock känns det lite jobbigt när de bara har fyra dagar kvar och jag har 8-9 dagar kvar. Men men.... jag drar till Spanien senare i år.... ska tänka på er då när jag ligger på beachen ;)

Kommentarer
Postat av: Marie

Hallå! Var o hälsa på Isolde i lördags! Såg på fb att ni var i Gbg men ville så gärna se henne så tog en chansning o åkte förbi ändå. Visslade på henne o vips så kom hon fram ur buskarna:) Hon såg ut o må så bra så det känns jättebra!=) Hoppas ni har det bra! Kram

2009-07-20 @ 20:53:20
Postat av: Marie

Va synd att vi inte var hemma. Du får titta förbi på en fika någon dag du är i stan så du får umgås lite mer med henne. Kul att hon kom när du visslade:) Kände hon igen dig? Allt är bra med oss, hoppas allt är bra med dig. Hör av dig nästa gång du är istan:) kram

2009-07-22 @ 23:42:12
URL: http://tigerlilyhardbottle.blogg.se/
Postat av: Marie

Jag tror att hon kände igen mig, hon var iaf inte rädd eller försiktig när hon kom fram :) Jag hör av mig när jag är i närheten, så kul o hälsa på henne. Saknar min lilla surkatt :)

Kram

2009-07-23 @ 22:32:12
Postat av: Marie

Hon har bra minne =) Haha... ja bär man henne kan hon vara lite småtjurig. Finns en anledning till att vi numera kallar henne Morran =) Men jisses vilken underbar katt hon är. Så mysig =)



Du är välkommen!

Kram

2009-07-26 @ 23:08:19
URL: http://tigerlilyhardbottle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0