Förändringar på jobbet

Idag slutade 2 personer på jobbet som vi tackade av med diverse presenter. Hon som sköter det hela hade verkligen valt ut perfekta saker som passade båda två. Utvalt efter deras personligheter. De bjöd på fika som avslut vilket alltid är trevligt. Den ena tjejen har jag själv inte jobbat med så mycket, men hon var otroligt duktig på det hon gjorde. Killen däremot kommer jag att sakna lite. Han var en rolig liten kuf som alltid fick en att skratta pga hans lite "udda" beteende. Jag har nog aldrig stött på en sådan karaktär som honom. Ofta fick han en att fundera vad som verkligen pågick innanför pannbenet på honom. Dock hade han ett gott hjärta. Hoppas han finner det han söker i livet och att det går bra för dem båda två.


image7

Mp3

Idag har jag fått lite gjort. Jobbat som vanligt och det har gott bra. Igår var jag duktig och gjorde både frukost och lunchlåda. Jag fick äntligen tillbaka min mp3 idag, inlämnad för andra gången sedan jag köpte den i februari =/. Denna gång hade de i alla fall bytt ut "innehållet" och återanvänt skalet. Håller tummarna!! När jag väl var i butiken för att hämta spelaren passade jag på att köpa en ny antennsladd så nu funkar tvn igen.... wohoo!!

Struntade i att jobba övertid idag utan åkte direkt hem. Hade lite städning att göra då det kommer folk i morgon på fest. Tycker inte om att städa, det är ett ont måste. Tur att det finns hjälpmedel i alla fall som diskmaskin, dammsugare etc. Hur skulle man annars överleva? Ja jag vet, är lat. Föredrar dock ordet bekväm =)

Pratade med J förut över msn, hon ska till Sthlm över helgen och hälsa på en vän. Sååååå avundsjuk. Skulle också vilja åka bort. Själv ska jag ut i morgon på krogen. Lördagen är avsatt för att jobba på mitt andra jobb. Så söndag blir min enda lediga dag denna vecka. Tur att det är röd dag nästa vecka så man får sova ut lite. Men jag ska inte klaga, det är ruskigt skönt när lönechecken kommer sen..... money money money, always funny, in the rich mans world =)

Nej, nu sk jag fixa det sista innan det är dags att krypa till kojs. Ska bli såå skönt att få lägga sig i en renbäddad säng. So nice!!

Oflyt

Idag har varit en riktigt trist dag. Dåligt väder, sisådär dag på jobbet. Skulle göra några timmar övertid men kände mig inte direkt produktiv, datorerna samt systemen krånglade så det blev inte mycket gjort. Men men man får ju lön ändå, så varför klagar jag?

När jag väl äntligen kom hem från jobbet såg jag fram emot att sätta mig framför tvn och se Greys anatomi, vad händer inte då. Jo moi hade fått för sig imorse att jag hade hört på nyheterna att det skulle åska idag. Så jag tänkte vara lite duktig och dra ur antennen medans jag var på jobbet. Vill ju inte förstöra nya tvn. När jag kom hem skulle jag bara stoppa in den igen i uttaget och insåg att jag haft sönder den.... gaahhh. Why why why, slet mitt hår. Fick lite småpanik, jag ville ju se Greys så jag försökte montera  ihop det, helt utan resultat. Sen fick jag ett ryck och kollade på klockan och insåg att om 8min stänger vår icaaffär, så jag slängde mig i bilen och for dit för att köpa en antenn. Jag hann =), dock hade de ingen antenn=( Suck.... Min vanliga tur. Så denna kväll får jag väl lov att spendera på annat vis, kanske städa, äta eller varför inte ta en bok och sätta mig och läsa.

Måste i alla fall göra lunchlåda tills imorgon, kan inte äta ute varje dag som man gör. Finns bättre saker och lägga pengarna på.

Resa och värme

Min bror ringde till mamma i helgen, de är på semester i spanien. Solsken, värme och bada i havet, inte alls avundsjuk =/ Vem vill byta ut vårt "härliga" sommarväder mot semester i Spanien =) Min älskade brorsdotter hade badat i havet för första gången nu under deras semester, men hon hade föredragit poolen och dess blåa vatten.  Åhh vad jag saknar mina syskonbarn, alla tre. Hoppas jag får se dem snart så att man har någon att gosa med.






Löste lunchproblemet med att köpa pannbiff med löksås och stekt potatis samt grönsallad. Det var gott. Sen fick det bli lite finskuren kiwi och apelsin till efterätt, riktigt nice.

Dagens problem

Har precis haft frukost på jobbet (varm bagel mums =) och sitter och funderar på vad jag ska äta till lunch. Jobbade övertid igår på jobbet och kom hem så sent att jag inte hade ork att göra lunchlåda, så dagens problem är vad ska jag äta? Vet inte direkt vad jag är sugen på. En sallad kanske, men jag ska ju även göra övertid ikväll också och då är det bättre och äta varm mat så man står sig. Jag får sitta och klura lite på det.

I morse var det ren pest och pina att kliva ur sängen. Dels för att jag hade svårt att somna in. Låg och lyssnade på regnet som smattrade på fönsterblecket. Dels för att det fortfarande regnade och var gråmulet ute när man vaknade i morse. Vart är solen? Känns som riktigt höstväder ute, är det inte slutet av maj nu?

Första inlägget

Jaha, då har man startat sin första blogg då. Har länge tänkt tanken men aldrig riktigt fått "tummen ur".  Men nu tog jag mig lite tid och satte mig ner framför datorn. Tid o tid, ja egentligen borde jag sova vid det här laget. Lite skönhetssömn för att sedan tvinga sig upp ur sängen och sakta hasa sig till jobbet. Är ingen morgonmänniska direkt =). Varje morgon är det samma rutin, klockan ringer strax innan 06.00. Då sätter jag på klockradion och snoozar i ca en timma för att sedan i ren panik rusa upp för att göra sig i ordning med allt vad det innebär och sedan se till att vara på jobbet till 08.00. Det spelar ingen roll om jag lägger mig tidigt på kvällen eller runt tolvsnåret så är jag precis likadan varje morgon =) Jag planerar att köpa en ny säng och ska sedan försöka bättra på mina sovvanor lite, kanske kan hjälpa.

Nej, nu ska jag inte sitta här och slösa på dyrbar sömn. Dags att ha en dejt med John Blund.

image2


Välkommna till mig blogg!!

Sov sött!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0