Att det ska vara så svårt att hitta...

Vi har kommit på att vår julklapp till oss själva i år ska bli det nya trivial pursuit spelet, med någon form av frågedosa eller liknande. Har bara sett den på reklamen som visas på tv. Försökt surfa runt för att hitta vart de säljer den men har lite oflyt. Det blir väl till att glo på tvn då tills man får se den igen ;)

Puh....

Nu är lägenheten i Örebro städad och klar för nästa person att flytta in. Det var riktigt motigt att gå upp för trapporna idag. Jag kan väl erkänna att jag inte strechade ordentligt igår trots bejbys påpekande att jag borde göra det. Och det straffade sig idag i och med att vaderna var stela och det var jäkligt jobbigt att springa upp och ner i trapporna. Kände mig som en pensionär när jag skulle ta mig in och ur bilen.... för sorgligt =/

Nu är det bara att ta tag i allt hemma och det är inte lite direkt, det får dock vänta tills morgondagen för nu är vi helt slut. Bejby är dock nöjd över att 42tums tvn kom upp i vardagsrummet och min 32 tums blev förpassad till sovrummet för den var tydligen "för liten" ;) Jaja, jag ska inte klaga det är inte helt illa med en 32 tums plattv i sovrummet. Ja jag vet man ska inte ha en tv i sovrummet, men med tanke på all teknik vi numera har samt att vi har lite olika smak när det gäller vad som visas på tv är det bra med 2st. =) Tvn som stod i sovrummet tidigare sparas tills när man köpt hus, den får alltid plats någonstans.

Nej nu blir det mys i soffan.

Tjingeling!

Ojojoj...

va trött man är i kroppen nu. En hel dags bärande ner från en herrans massa trappor. Bejby bodde på tredje våningen så det blev en massa spring när man skulle fylla kärran med alla möbler. Som tur är bor jag på första våningen så att bära in var naturligtvis lättare =) Hade bra vänner som kunde hjälpa till både här och i Örebro. Utan er hade vi aldrig klarat det, tack så mycket =)

Vi har hunnit packa upp lite nu på kvällskvisten, men det är fortfarande en massa kvar. Imorgon bär det av till Örebro igen för att packa det sista samt städa ur hela lägenheten. Sicken tur att jag har tagit semester på måndag också så man får pyssla lite hemma i godan ro.

Nej, nu blir det lite Beck på tv innan det är dags att krypa till sängs.

Ha en fortsatt trevlig lördag!


De smyger sig in....

Har fått någon jäkla virus skit som hamnat på min dator. Körde virusprogrammet som satte den jäkeln i karantän, men jag är så dålig på sånt här så jag vet inte om det hjälper. Försökte surfa igår för att läsa lite om det och jag blev inte så mycket klokare. Ska nog ta och höra om någon av mina vänner kan rädda mig....

_

Linda... hör av dig någon dag så ska jag berätta. =) Du får gärna skicka över din nya mailadress igen, jag har tyvärr förlagt den. Kram


Den som väntar på något gott....

I helgen går flyttlasset hit, då blir man sambo igen =D Allting känns så otroligt rätt och det ska bli spännande att få inleda en ny fas i livet. Att få planera ett boende tillsammans med den man älskar. Vi har beslutat att bo i min lägenhet först, som from helgen kommer att bli vår. Känns inte lönsamt att sälja bostadsrätten just nu, när marknaden ser ut som den gör. Vi får se vad som händer nästa år och vart man kan tänkas hamna. Babys lägenhet hyr vi ut i andra hand till att börja med. Får vi för oss att flytta till Örebro nästa år är det bra att ha den lägenheten att byteshandla  med då den ligger i ett otroligt bra läge på väster.

Just nu håller jag på med en rensningsprocess hemma. Jag har ju så otroligt mycket saker och ytterligare ett bohag är på väg. Måste få ordning på förråden så vi kan förvara en del möbler där. Sen måste jag försöka strukturera upp min walking closet samt byråer så det bli mer plats till baby. Jag klagar jämt över att jag aldrig har några kläder, ändå är det fullt överallt. Hur kan det vara så.... =) Blev ju inte bättre av att vi fick en laddning kläder igår ifrån Ellos heller =D Baby hade fått 3st tröjor medans jag var uppe i 9-10 st =D Ska dock eventuellt skicka tillbaka ett par stycken vi inte var nöjda med.

Mitt i all resning som jag pysslar med hittade jag ett par jeans jag inte använt sedan i somras. De ska handtvättas så jag tänkte att nu är det dags att fixa det. Stoppar ner handen i fickan för att känna så det inte ligger något kvar i dem. Och vad hittar jag då.... jo se på fanken där låg det en femhundring =D Inte nog att jag är tokkär, ska bli sambo jag har turen att hitta en femhundring också =D Jag funderar på vad jag ska göra med mitt fynd. Vi har kollat på resor ikväll, så mycket möjligt att den hamnar i reskassan. Eller så lyxar jag till och köper något jag kollat på länge, eller till baby =) Vi får se vad jag kommer på. Något hittar man alltid att göra av pengarna. Jag har dock alltid en regel, hittar jag pengar här hemma som jag glömt bort ska de inte gå till nyttosaker som mat, räkningar osv. Det är pengar jag inte saknat och ska då spenderas på något roligt. =)

Nej nu ska jag fortsätta rensa en liten stund till innan det är dags att krypa ner i sängen och mysa.

Sov så gott!

Helg med massa mys

1års jubileum idag. Tänka sig att det redan gått ett år, helt otroligt älskling <3

Igår var vi ute på Ågatan 3 och avnjöt deras underbara oxfilé. Den smälter i munnen när man äter den. Till dessert för min del blev det Nougatcrémefylld chokladcanneloni med macadamiannötsorbet samt ananas i 2 texturer som det stod så fint i menyn ;) Trevlig kväll ute med god mat och världens bästa sällskap <3

Idag gick vi ut på Java och åt lunch, supertrevligt ställe med bra mat och trevlig personal så dit kommer vi gå igen. Kul att hitta små pärlor där man kan äta gott till ett bra pris.

Ikväll blir det massa mys hemma. Har precis tagit ur en blåbärspaj ur ugnen så snart blir det till att mumsa på den med lite vaniljsås.... mumma =)



RSS 2.0